MishuL Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Am (si mai fac rost) invertoare pt alimentarea tuburilor de neon de diverse puteri (de la 8-9 la 40W) de la 24Vcc. Tensiunea scrisa pe carcasa e 18-32V. La 12V nu merg.Ce voiesc:1. sa vand din ele- nu shtiu sa zic acum un ban, propunetzi... Accept desigur si schimburi sau prestari de servicii (in domeniu, nu va ganditzi la mai shtiu eu ce ....)2. cineva sa imi faca si mie cateva sa mearga la 12V, primind pt chestia asta divaisuri si pt el.Am de asemenea conectoare pt tub de neon de-asta clasic de cea mai buna calitate, plus cablajele cu care pot fi legate de invertor (adica sarmele, mai pe romaneshte, cu papuci sertizatzi de fabrica).Invertoarele sunt de fabrica, majoritatea Italia, iar pe altele nu scrie. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Mishule, cum arata pe dinauntru? Vezi piesele sau e turnata vreo rasina? Pune si tu neste pozne. Link spre comentariu
MishuL Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Nu sunt turnate, e un montajel clasic bagat intr-o tzeava de aluminiu rectangulara, avand si rol de radiator. Poze maine. Link spre comentariu
cipcirip Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Salut, cred ca`s de pe la vagoane, e destul de mult de modificat la ele- trafo, in special. Link spre comentariu
oficemircea Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 ce tuburi vrei sa alimentezi la invertor 12v?am cateva care mergeau pe 8-10 w nu am incercat la puteri mai mari ,nu am tuburi pe acasa,daca te intereseaza. Link spre comentariu
MishuL Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Sunt de la autobuze.Momentam am o lampa "de fabrica", la 12V, vroiam sa fac chestia asta pt a ilumina cu mai multe lampi atunci cand merg cu busul la iarba verde. Cred ca varianta cea mai simpla e sa plimb cu mine inca 2 acumulatori care nu mai merg la masina (adica nu mai dau curent destul pt demaraj), le incarc si pe ele in mers si le folosesc seara. Nu vreau sa folosesc si bateria masinii, ca daca le golesc pe cele doua nu-i bai, da' daca o golesc pe a mashinii si a 2-a zi imping la bus.... Link spre comentariu
oficemircea Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 daca vrei iti dau de care am eu(invertoare) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum