Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertoare pt tub de neon

MishuL

Postări Recomandate

Am (si mai fac rost) invertoare pt alimentarea tuburilor de neon de diverse puteri (de la 8-9 la 40W) de la 24Vcc. Tensiunea scrisa pe carcasa e 18-32V. La 12V nu merg.Ce voiesc:1. sa vand din ele- nu shtiu sa zic acum un ban, propunetzi... Accept desigur si schimburi sau prestari de servicii (in domeniu, nu va ganditzi la mai shtiu eu ce :limb: ....)2. cineva sa imi faca si mie cateva sa mearga la 12V, primind pt chestia asta divaisuri si pt el.Am de asemenea conectoare pt tub de neon de-asta clasic de cea mai buna calitate, plus cablajele cu care pot fi legate de invertor (adica sarmele, mai pe romaneshte, cu papuci sertizatzi de fabrica).Invertoarele sunt de fabrica, majoritatea Italia, iar pe altele nu scrie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

4

• oficemircea

2

• yo9hrb

1

• cipcirip

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Sunt de la autobuze.Momentam am o lampa "de fabrica", la 12V, vroiam sa fac chestia asta pt a ilumina cu mai multe lampi atunci cand merg cu busul la iarba verde. Cred ca varianta cea mai simpla e sa plimb cu mine inca 2 acumulatori care nu mai merg la masina (adica nu mai dau curent destul pt demaraj), le incarc si pe ele in mers si le folosesc seara. Nu vreau sa folosesc si bateria masinii, ca daca le golesc pe cele doua nu-i bai, da' daca o golesc pe a mashinii si a 2-a zi imping la bus.... :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări