mircea888 Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 salutare!Folosesc windows XP, abia l-am instalat din nou si am o problema: daca sterg un fisier de pe HDD memoria ocupata ramane aceeasi, ca si cum nu l-as fi sters.am facut urmatoarea observatie: daca sterg fisiere sau foldere mai mari de 1GB atunci merge normal si scade din memoria ocupata.eu am 2 HDD-uri in PC si la ambele face la fel, am mai avut problema asta acum cativa ani si s-a rezolvat reinstaland windows.de ce face asa? se poate rezolva altfel?daca pun service pack 2 sau 3 poate rezolva acest bug? (acum am o problema si cu netul deci nu am putut sa incerc).pe google nu am gasit raspunsuri, am gasit aceeasi problema pe un forum dar era vorba despre MAC. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Le stergi de tot sau doar le muti in Recicly Bin?? Ce marime au fisierele pe care le stergi?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Dupa ce stergi ceva fisierele nu dispar, se duc in cosul de gunoi.Numai cele foarte mari, care nu incap in cosul de gunoi sunt sterse direct.Fisierele din cosul de gunoi ocupa acelasi loc ca si cand nu ar fi fost sterse.Daca vrei spatiu pe disc, dupa ce stergi ceva goleste si cosul de gunoi. Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 pana la urma am reinstalat windows si nu mai face asa. eu tot timpul pun ca fisierele sa se stearga de tot fara sa se duca in recycle bin. acum am alta problema : nu pot sa bifez optiunea show hidden folders din "folder options", adica pot dar cand deschid din now "folder options" este bifat iar "do not show hidden files or folders". am incercat sa modific in registri HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folde r\Hidden\SHOWALL valoarea lui CheckedValue din 0 in 1 dar tot asa face, ba chiar se modifica si valoare din registri inapoi in 0 dupa ce incerc sa dau "show hidden..." am vazut ca la majoritatea mergea faza cu registri. reamintesc ca am reinstalat windowsul si formatat partitia pe care era. am sa u.pdatez windowsul zilele astea sa vad daca se rezolva ceva Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 ai virusi !cel mai posibil niste virusi luati de pe un stick, formateaza si partitia cealalta !sau deviruseaza !Bafta ! Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 da, am virusi. acum sap la ei, am 5 partitii, cel putin 2 din ele nu le pot formata.incerc sa devirusez si sa reinstalez windows dupa asta.mersi de ajutor. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 da, am virusi. acum sap la ei, am 5 partitii, cel putin 2 din ele nu le pot formata.incerc sa devirusez si sa reinstalez windows dupa asta.mersi de ajutor.Incearca Trojan Remover ! il gasesti pe net free 30 de zile , scaneaza repede si nu haleste resurse Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 daca pun service pack 2 sau 3 poate rezolva acest bug? (acum am o problema si cu netul deci nu am putut sa incerc).acum am vazut asta... fii baiat bun si instaleaza macar sp2!!!!xp original are multe probleme, iar sp2 le "fixeaza" pe majoritatea... daca dupa un windows hupdate si un reboot problema dispare, aia a fost!!@vasile, mai editeaza odata smiloii, ca daca scriu update... vezi ce iese... Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 a fost un trojan de vina pentru faza cu fisierele hidden, problema era ca acel troian isi facuse pe toate partitiile 2 fisiere, unul .inf si unul .bat astfel reinstalezi windows si formatezi partitia cu windows degeaba daca nu stergi acele fisiere, se regenereaza.am folosit Kaspersky on-line scanner. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum