Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

temporizator alarma auto

Vizitator cose

Postări Recomandate

Salutare tuturor.As avea nevoie de o schema simpla a unui temporizator pt alarma auto pt. ca tocmai mi-au facut inventarul "domnii bineintentionati". Am 3 piuitori de 100dB pe care as vrea sa le folosesc si un montaj diy m-ar multumi.PS:stiu k e mai usor sa cumpar una inteligenta, cu telecomanda.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

2

Top autori în acest subiect

Vizitator cose

Salutare tuturor.As avea nevoie de o schema simpla a unui temporizator pt alarma auto pt. ca tocmai mi-au facut inventarul "domnii bineintentionati". Am 3 piuitori de 100dB pe care as vrea sa le folosesc si un montaj diy m-ar multumi.PS:stiu k e mai usor sa cumpar una inteligenta, cu telecomanda.Multumesc anticipat.

nimeni?dati-mi macar un link unde as putea gasi o schema.merci.
Link spre comentariu

Se alimenteaza montajul la iesirea din masina. Dupa tA (timp armare = cca 12 sec, in functie de C 100 uF) se aprinde LED-ul 'Alarm ready'. La deschiderea 'contact usa' , care poate fi unul singur sau pe fiecare usa/capota/portbagaj sau semnal de la senzorul de soc, alarma suna 'ti' (cred ca vreo 10 sec., nu mai stiu, e functie de C 47 uF) cu frecventa v= 1 sec. E creatie proprie, functioneaza f. bine. Succes..uri !

Link spre comentariu
Vizitator cose

Se alimenteaza montajul la iesirea din masina. Dupa tA (timp armare = cca 12 sec, in functie de C 100 uF) se aprinde LED-ul 'Alarm ready'. La deschiderea 'contact usa' , care poate fi unul singur sau pe fiecare usa/capota/portbagaj sau semnal de la senzorul de soc, alarma suna 'ti' (cred ca vreo 10 sec., nu mai stiu, e functie de C 47 uF) cu frecventa v= 1 sec. E creatie proprie, functioneaza f. bine. Succes..uri !

Merci mult pt. schema. E simpla si usor de realizat. Am doar cateva intrebari:1. Partea cu Shock Sensor poate fi eliminata, neavand nevoie de ea?2. Ce CI ai folosit?3. Din colectorul lui BD 135 pot sa leg direct "piuitorile" mele, sau trebuie si releul acela?Multumesc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări