Vizitator alexko Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 EU am un palm zire z71 care nu il mai folosesc si ma gandesc si la varianta asta, :Dsa il modific , poate gasesc un driver de usb pt el , sa citeasca usb, ca are procesor destul de puternic 200mhz, si programez pt palm, insa nu stiu cum se pupa toata treaba, adica placile alea pe usb , si cu palmul in plus palmul si touchscreen , camera , cardreader etc.. chestii care cred ca le as putea folosi , cu succes zic eu .Daca a mai facut cineva experimente de astea astept cu nerabdare un raspuns:d Link spre comentariu
Vizitator alexko Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Rog un operator sa transfere subiectul la robotica:dMultumesc anticipat.Si apropo : Luna viitoare dau comanda de placuta aia smechera:D + ceva senzori, sper sa iasa ceva , o sa va informez , daca vreti cu tot ceea ce fac :dPoate iese:D Link spre comentariu
cniky Postat Ianuarie 4, 2009 Partajează Postat Ianuarie 4, 2009 Referitor la Palm. http://pinouts.ru/PDA/palm_m125_pinout.shtml Ia in considerare faptul ca este un device USB slave, nu USB Master. Te poti folosi de comunicatia seriala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum