Vizitator t_lorian_d Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Salut , am si eu o intrebare daca stie cineva daca se poate incorpora intr-un telefon mobil un emitzatorca sa il poti localiza. nu prea ma pricep la chestii de electronica dar daca as achizitiona un gps din care as scoate dispozitivul care transmite mesaje la satelit pt localizare si l-as baga intr-un mobil ... oare ar merge? , sau daca cunoaste cineva vreo metoda realizabila rog sa ma ajute, ms mult Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Nu cred ca mai incape ceva intr-un telefon mobil. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 softuri pot incape pt spvc600 exsita un soft si poti urmari pe net unde e mobilulposibil sa mearga si pt alte smartphoneuricomunicarea cred ca se face pe gprs Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Softuri da, incap. Dar altceva nu. Poate ne spune initiatorul topicului despre ce telefon vorbim.In mod normal, posibilitatea de a-l localiza o are operatorul de telefonie mobila. Dar, ca sa obtii asta, iti trebuie motive serioase, banuiesc ca si un mandat pentru asa ceva, emis de o autoritate competenta. Link spre comentariu
Vizitator api Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 salutexista o mdalitate de urmarire (soft insa!); functie de platforma telefonului windows/symbian se instaleaza un soft ce monitorizeaza semnalul radio (gsm, nu sunt sigur daca functioneaza pe dcs/3g) si transmite prin serviciu de date informatia la un server ce contine majoritatea site-urilor operatorilor din lume. functie de aceasta inf. se pozitioneaza pe o harta pozitia telefonului. o versiune a acestui soft este folosita si pentru utilizarea tel. fara gps incorporat ca sistem de navigatie.ca alternativa mai exista variante de softuri care folosesc inf. obtinuta din masuratorile radio (teorie gsm impementata in toate tel. numele site-ului si distanta fata de el prin nr. multiplu de aprox. 500m ex: ta=17 indica faptul ca tel se afla la aprox 8.5 km de site + interpolare cu toate frecv. vazute de tel >> pozitie foarte exacta !!) si o transmit prin sms catre un tel. conectat la un pc (folosit ca server);m-am referit aici la tel fara gps incorporat !!! aici se schimba datele problemei.cat despre localizarea tel. de operator nu este folosita in mod uzual. inf. e valabila doar baietilor cu ochi albastrii.pentru alte info dati un mail.... Link spre comentariu
Vizitator t_lorian_d Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 este vb de un telefon oarecare .... fara gps incorporat, va multumesc pt inf dar am ramas cam in ceatza ... plus de asta nu as sti sa instalez un soft p un telefon, daca mai are cineva si alte idei .. il astept cu noi sugestii, chestia ce am spuso cu dispozitivul dintr-un GPS s-ar putea atasa si de o masina pt urmarirea masini , cam astea ar fi chestiile ce ma intereseaza , supraveghere telefoane si masini, daca s-ar putea asculta si convorbirile telefonice sau discutiile din masina ar fi mana cereasca Link spre comentariu
tv1 Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 este vb de un telefon oarecare .... fara gps incorporat, va multumesc pt inf dar am ramas cam in ceatza ... plus de asta nu as sti sa instalez un soft p un telefon, daca mai are cineva si alte idei .. il astept cu noi sugestii, chestia ce am spuso cu dispozitivul dintr-un GPS s-ar putea atasa si de o masina pt urmarirea masini , cam astea ar fi chestiile ce ma intereseaza , supraveghere telefoane si masini, daca s-ar putea asculta si convorbirile telefonice sau discutiile din masina ar fi mana cereasca Ia-l de aici:http://www.okazii.ro/catalog/8632392/Di ... S-GSM.htmlPentru ascultarea telefoanelor mobile si localizarea cu precizie contacteaza Serviciul Roman de Informatii. :supz: Link spre comentariu
Vizitator the shadow Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 http://spyology.myforum.ro/ http://www.gsm-interceptor.myforum.ro/ Acolo probabil ca vei gasi ceva raspunsuri si solutii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Exista alarme auto cu GPS, dau SMS-uri, alarmeaza firma de paza, etc. Link spre comentariu
Vizitator the shadow Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 http://spyology.myforum.ro/http://www.gsm-interceptor.myforum.ro/Acolo probabil ca vei gasi ceva raspunsuri si solutii. Mai nou (si mai clar) se gaseste si aici: http://f-spy.ro/ Link spre comentariu
Vizitator the shadow Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Intre timp cineva a avut posibilitatea sa efetueze cateva teste comparative intre aplicatiile de gen comercializate in Romania. Recunosc, atat informatiile cat si concluziile sunt pe cat de interesante, pe atat de utile celor care doresc sa achizitioneze o asemenea aplicatie. Mai multe aici. Link spre comentariu
Vizitator dorel2 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 @ the shadow: linkul ala nu mai e de actualitate, nu mai merge, sau nu le mai merge la aia saitul. @ t_lorian_d: vezi ca am gasit ceva interesant aici. E de actualitate. Link spre comentariu
Vizitator dorel2 Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Eu cred ca astea pot fi folosite ca programe spy pentru telefon, fara nici un fel de problema. Daca nu le instalezi pe telefonul tau, problema e rezolvata! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 25, 2011 Partajează Postat Ianuarie 25, 2011 Doi indivizi din Suceava sunt acum in puscarie, au instalat un asemenea soft pe telefonul sotiei unuia dinte ei. Tipul era in divort si avea nevoie de ceva probe. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Ianuarie 26, 2011 Partajează Postat Ianuarie 26, 2011 Doi indivizi din Suceava sunt acum in puscarie, au instalat un asemenea soft pe telefonul sotiei unuia dinte ei. Tipul era in divort si avea nevoie de ceva probe.Eu stiu 2 Detectivi particulari cu licenta care acum stau la Mitica si fac studii acolo ,deoarece au ascultat un smecher si a vandut interceptarea la un ziar de scandal ..................................... :smt103: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum