Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Altivar 71

ovydiub

Postări Recomandate

Am de montat un variator de turatie trifazat (convertor de frecventa) Altivar 71

http://fi.snb.leon.se/Downloads/PDF/ATV ... 58to71.pdf

As vrea sa stiu daca mai trebuie sa montez ceva in afara de convertor, contactorul vreau sa-l montez inainte de variator, si in schema cu contactor inainte arata un releu, pot sa conectez direct variatoru si nu inteleg ce-i cu rezistenta de franare de pe schema, nu am nevoie de franare,

Orice parere e bine venita. O seara placuta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovydiub

3

• d2134

2

Top autori în acest subiect

in schema cu contactor inainte arata un releu

Spune exact de care schema e vorba, la care pagina?Rezistenta de frinare iti trebuie doar daca masina are inertie mare si la frinare libera deceleratia e mai mica decit cea impusa de variator. In cazul asta motorul intra in regim de generator si creste tensiunea pe DC BUS. Variatorul va intra in mod eroarae si va trebui resetat.
Link spre comentariu

Eu am lucrat cu ATV58. Poti sa folosesti si schema a doua dar sa bagi de seama ca sunt aspecte de protectia muncii.Daca nu montezi separatorul Q1 trebuie sa vezi cum se face oprirea de urgenta. Si sa ti seama ca pe motor poate ramine o tensiune periculoasa pina la descarcarea condensatorilor de pe DC Bus (citeva minute dupa oprire). Dpdv electric variatorul iti asigura functiile de protectie la supracurent si la suprasarcina indelungata daca e bine programat. Cel putin la ATV58 asa e dar verifica in documentatie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări