csongore Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 Eu am facut cablajul si inaite de a printa se verifica de 4 ori si printeza odata. La mine merge un simplu buton ''Miror''Am adaugat si versiunea care se poate printa direct Link spre comentariu
schukaru Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 pentru dj love - mi se pare mie sau ai unit minusul cu gnd-ul si nu mai ai siguranta fuzibila pe plus :nas:am incercat si eu cu miror se cam schimba treaba /rezistentele de 470 vin in grila bd se poate fixa direct de radiator / dar partea cu alimentarea negativa trece in partea stanga/9240/ oare asta sa fie cheia :freaza:pentru domnul csongore daca va uitati atent veti vedea ca cablajul meu e facut cu mirror dar mi se parea ciudat :cry: Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 da, la cablajul meu nu am sigurante nici pe plus nici pe minus Link spre comentariu
schukaru Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 da, la cablajul meu nu am sigurante nici pe plus nici pe minus [/qudde aia am vrezut ca ai gnd-ul unit cu minusul Link spre comentariu
retrosong Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 cred ca dj love a facut cablaju care lam facut si eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum