schukaru Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 cine are noua schema ipa400 are superdioda pozitionata inte feturile ce canal n si cele p astefel nu se mai monteaza rezistentele vatate pe dos(partea cu cablajul) si prinderea se poate face direct de radiator fara cornier, are protectie la cc am gasit o imagine dar am ratacit-o p undeva Link spre comentariu
Vizitator iokymy Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Uite cred ca de asta vobesti Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 si cu ce programe free se pot deschide fisierele? Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 da cea de-a doua este imi poti da si valorile componentelor si pentru cei care au realizat-o ceva specificatii laude, critici se poate vizualiza cu sprint layout Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 daca ai putina rabdare indentifici valorile prin corespondenta cu schema veche. Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 astept componentele asta-i cablajul facut de mine :101PS ultimul e cel bun Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 cablajele realizate de mine prin metoda foto. imaginea este o scanare, asa ca nu a iesit f bine. celalalt cablaj are deja o parte din componente montate Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 domnule cablajul tau e invers la fel ca si al meu asa e corect Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 ce porcarie de cablaje nu e bun nici unu nu mai faceti in cablajul de la sprint daca e scos sub forma aia bn fara componente rezist watate vor veni in poarta iar cele de 470 in sursa - daca il scoti in mirror sa terminat nici popa nu ii mai da de cap. E gresit ceea ce spun :cry: rog un user mai experimentat sa intervina sa iesim si noi la lumina Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 ......Imi place ca va complicati inutil , Cablajul de IPA 400 a fost facut ,testat si paratestat , nu era nevoie sa fie redesenat , mai ales ca traseul de semnal e mai lung decat la original , Superdioda nu se monteaza pe radiator ci pe tranzistorul MOSFET direct . Cablajul e facut pe dos pt.ca in programul Sprint Layout fata C2 este fata cablata (cu lipituri) vazuta de sus dinspre partea cu componente adica S1 .Cine lucreaza cu acest program trebuie sa stie lucrul acesta , numai bine alex mm Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 gata am rezolvat acest cablaj este mai economic dar nui pot atasa fisierul Link spre comentariu
petre_s Postat Noiembrie 26, 2008 Partajează Postat Noiembrie 26, 2008 si ma rog... e de fapt un cablaj nou nu o schema noua.... Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 de fapt este si o schema noua dupa cum am spus aceea avea protectia cc si dely,clip in aceeasi schema si mai erau modificate ceva rezistente am vazut o poza p un site turcesc dar nu il mai gasesc Link spre comentariu
schukaru Postat Decembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2008 LAMURITI-MA SI PE MINE CA NU II MAI DAU DE CAP IL ROG PE CEL CARE A FACUT CABLAJUL SA DEA MAI MULTE DETALII DACA IL SCOTI DIRECT NU E BUN NICI IN MIRROR NU E BUNCINE MAI ARE CABLAJE DE IPA 400 CU FINALII IN LINIE IL ROG SA POSTEZE AICI NU VREAU SA MAI FAC DUPA VECHIUL CABLAJ PT CA SE OCUPA SPATIU INULTIL VREAU SA II PUN O SURSA IN COMUTATIE SI SA FIE FOARTE USOR SI MIC ANSAMBLAT Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 17, 2008 Partajează Postat Decembrie 17, 2008 eu am mai montat din componente pe placile mici de ipa 400, dar cu ceva modificari, inca nu am montat mje-urile, care e putin mai complicat sa le pun si sa si arate bine pe placa, bc-urile pot fi montate foarte usor, doar trebuie strambati pinii intr-un anumit fel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum