Vizitator crisstiann Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 sallcine ma poate ajuta la un dell d520 care cere administrator password? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Parola la Windows sau la BIOS ?? Link spre comentariu
Vizitator crisstiann Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 la bios Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Fa un RESET la BIOS, fie cu jumperul fie scoate bateria de pe placa de baza si lasa calculatorul asa (fara cablu de alimentare) circa 10 minute. Link spre comentariu
Vizitator crisstiann Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 nu merge,am incercat in toate stilurilecica ar trebui rescris ceva intr-o memorie 24c02, dar nu stiu ce Link spre comentariu
Vizitator crisstiann Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 service tag B9SHB2J Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 aaaaaa, acum am vazut ca este laptuca... am crezut ca e desktop, trebuia sa specifici si tu :PE mai nasoala treaba... cel mai elegant ar fi sa iei legatura cu cei de la DELL, daca poti sa dovedesti ca laptopul este al tau (cumparat cu acte in regula) te vor ajuta, daca e ciordit ai de munca Link spre comentariu
Vizitator crisstiann Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 deci am de munca :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum