AlpHso Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Doresc sa-mi schimb difuzoarele din portiere cu doua difuzoare din astea : http://mobile.jlaudio.com/products_comp ... omp_id=125 . As dori sa stiu parerea voastra ca nu prea am avut contact cu aceste difuzoare din cauza ,,scorului,, pe care le au.Credeti ca o sa reusesc cu ele sa am un kick bas clar si pronuntat sau sunt la fel ca toate pocnitorile de firma de pe piata? Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 ce masina ai si ce difuzoare ai acum in portiere ? Link spre comentariu
AlpHso Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Golf III si difuzoarele sunt cele venite o data cu masina.Am incercat sa le schimb de vreo doua ori cu alte difuzoare cum ar fi jbl gto dar nu se auzeau cum voiam eu. Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 difuzoarele postate de tinu par a fi bune, dar nu le-am auzit sa iti spun exact cum suna. Poti opta si pentru o solutie Ground Zero pentru usi si nu vei fi dezamagit de sunet Link spre comentariu
AlpHso Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Am auzit ca ground zero ar fi bune dar astea de la jl le culeg dintr-o masina adusa din germania iar pretul lor este cu mult mai mic ca cel de pe piata.Totusi mai astept pareri... Link spre comentariu
AlpHso Postat Noiembrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Tocmai am pus mana pe aceste difuzoare si sunt superbe la felul in care se aud. Nu au un bas din ala gros sau nu mai stiu ce. Au un kick bas scurt si pronuntat iar mediile sunt exceptionale.Inaltele inca nu le-am montat, trebuie sa ma apuc de gaurit portierele, dar nu cred ca au sa ma dezamageasca. Deci eu unu pot sa zic ca sunt foarte bune aceste difuzoare si sunt happy cu ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum