Sandu Magnatu Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Am deschis in urma cu ceva timp in urma un topic la hardware despre dell gx280. I-am pus rami si hard de 300giga si dupa ce am instalat xp-ul am luat driverele de pe siteu oficial dell, am si scris service tag-ul sa-mi arate exact driverele pentru el. le-am downloadat si le-am instalat pe rand unu cate unu, ele fiind executabile. bun, ajung si la driveru audio pt placa de sunet integrata ADI 198x, softul fiind soundmax. problema e ca dupa ce s-a instalat si am restartat am constatat ca nu a instalat si software-ul pt placa, de unde selectam sa mearga pe 5.1, si astfel am dezinstalat si am instalat alte drivere soundmax, stiind ca trebuia sa instaleze si softwareul deoarece aveam si io o placa cu soundmax, dar nimic nu functionat. am reusit sa instalez softul dar nu merea toate optiunile doar volumul mergea. eu vreau sa-mi mearga pe 5.1. nu exista un alt program care sa faca placa de sunet sa scoata 5.1? Multumesc :band Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Esti sigur ca merge in 5.1, in general sunetul onboard la DELL-urile de birou este 2.0... Link spre comentariu
Sandu Magnatu Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Am dedus ca mere 5.1 doarece compu este din 2005 si este destul de avansat si mai are o boxa incorporata. Daca nu este vre-un program sa faca 5.1 asta e, o sa cumpar o placa de sunet 5.1. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Situ' lu' Dell este cea mai buna sursa pentru astfel de deductii... In alta ordine de idei, ce pana mea vrei sa faci cu un 5.1, eu am un 7.1 si tot in 2.0 o folosesc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum