Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Software audio DELL Optiplex GX280

Sandu Magnatu

Postări Recomandate

Am deschis in urma cu ceva timp in urma un topic la hardware despre dell gx280. I-am pus rami si hard de 300giga si dupa ce am instalat xp-ul am luat driverele de pe siteu oficial dell, am si scris service tag-ul sa-mi arate exact driverele pentru el. le-am downloadat si le-am instalat pe rand unu cate unu, ele fiind executabile. bun, ajung si la driveru audio pt placa de sunet integrata ADI 198x, softul fiind soundmax. problema e ca dupa ce s-a instalat si am restartat am constatat ca nu a instalat si software-ul pt placa, de unde selectam sa mearga pe 5.1, si astfel am dezinstalat si am instalat alte drivere soundmax, stiind ca trebuia sa instaleze si softwareul deoarece aveam si io o placa cu soundmax, dar nimic nu functionat. am reusit sa instalez softul dar nu merea toate optiunile doar volumul mergea. eu vreau sa-mi mearga pe 5.1. nu exista un alt program care sa faca placa de sunet sa scoata 5.1? Multumesc :band

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sandu Magnatu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am dedus ca mere 5.1 doarece compu este din 2005 si este destul de avansat si mai are o boxa incorporata. Daca nu este vre-un program sa faca 5.1 asta e, o sa cumpar o placa de sunet 5.1. :da

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Situ' lu' Dell este cea mai buna sursa pentru astfel de deductii... :nebun: In alta ordine de idei, ce pana mea vrei sa faci cu un 5.1, eu am un 7.1 si tot in 2.0 o folosesc... :nas:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări