Vizitator pisica matache Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Probabil te impiedici in Bucuresti,in Braila nu...Daca nu poti raspunde punctual la o intrebare,te-as ruga sa te abtii... Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Si in multe aparate e... Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 TL3414A conform PDF si a configuratiei, citeste de la zero, dar e destinat curentilor mari de iesire (casti audio), incearca.LM258, 358 sunt intradevar de larg consum, s-ar putea ca pretul infim sa fie un motiv de a nu se comercializa. Se pot achizitiona pe net. Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 @smilex,multumesc pentru toate informatiile oferite.Am facut montajul cu TL3414A,si functioneaza.Pt teste am zis ca n-are rost sa mai stabilizez tensiunea de referinta cu dioda,asa ca am folosit un divizor rezistiv alimentat de la 4,2V cu care am obtinut 3,3mV.Cred ca asa o sa-l si las,avand in vedere ca la sfarsitul incarcarii tensiunea pe acumulator ajunge 4,2VAm folosit comparatorul fara histerezis si e in regula,nu se observa nici-o oscilatie la stingerea ledului.Cred ca o sa folosesc si-al doilea operational,pt a-mi semnaliza un curent de incarcare mai mare de 2A,folosind pe intrarea neinversoare aceeasi cadere de tensiune de pe rezistenta de 0,05ohmi,iar pe cea inversoare o referinta de 100mV,de data asta stabilizata cu o dioda. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Daca ai indoieli (nu cred) se poate discuta si despre a doua, bine ca ai rezolvat. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 1, 2011 Partajează Postat Decembrie 1, 2011 Chinezii folosesc 358 cu succes(limitat)...pt a avea accu incarcat bine trebuie sa-l repui in incarcator,si mai incarca 5'. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum