Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Manualul sau schema electronica pt. Puntea RCL E0704M IEMI

Cristi_B

Postări Recomandate

Salut!

Caut manualul sau schema electronica pentru Puntea RCL E0704M produsa de IEMI.

Sunt din Galati daca cumva cineva din oras este in posesia ei il rog sa-mi permita o copie xerox.

Sau daca este deja pe suport electronic si volumul este mare se poate utiliza si [email protected].

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc!

Cu respect

Cristi B.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

4

• Cristi_B

1

• cristian1961

1

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Asta-i cumva puntea cu Z80? Eu am folosit asa ceva si mi-a placut cum functiona. Pacat ca nu am reusit sa achizitionez una. Din cate am inteles, majoritatea problemelor proveneau din conectorii ce fac legatura intre cartele si placa "baza". Si eu sunt doritor sa vad schema. Multumesc

Link spre comentariu

Salut!

Caut manualul sau schema electronica pentru Puntea RCL E0704M produsa de IEMI.

Sunt din Galati daca cumva cineva din oras este in posesia ei il rog sa-mi permita o copie xerox.

Sau daca este deja pe suport electronic si volumul este mare se poate utiliza si [email protected].

Ma poate ajuta cineva?

Multumesc!

Cu respect

Cristi B.

detin cartea tehnica cu schema acestei punti,sa vad cum reusesc sa scanez si se rezolva
Link spre comentariu

salut,am revenit cu schema RLC-E0704 M ,pt eventualii doritori,ca sa nu mai trimit pe mess,punctual.O sa postez si schema de la RLC E0704,care principial mi se pare la fel(cu mici diferente,dar partea cu puntea de masura mi s-a parut identica) Personal detin doar E0704,deci pt acest tip pot da mai multe relatiiScuze pt planse,daca e nevoie pot trimite pt interventii mai "adanci"poze cu rezolutie buna,scanerul meu e A4 si plansele sunt format A2 si A3,am incercat sa scanez intretesut,numai ca nu stiu cat am reusit :)

Link spre comentariu

ok,am terminat si E0704 :freaza:cred ca se pot pune si pe site la Blind,ca sigur or mai cauta si daca nu gasesc aici,gasesc acolo(daca nu...,vor deschide un topic nou :rade: )

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salut , am un prieten care are placi de e0704 si doua punti intregi dar cred ca nefuncionale sau s-au defectat ,Daca inereseaza va dau e-mailul lui .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări