seby Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 am un ampermetru si vreau sa fac un vu mertru cum fac. ampermetru e de 60 amperi si vreau sa il pun la un amplificator dar nu stiu cat scoate ...crek 100 w Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Daca nu scrie pe el si sensibilitatea lui reala, nu notatia de pe cadran, e mai greu, cu astea industriale nu faci mare lucru si iti trebuie neaparat o schema cu amplificare serioasa inaintea redresarii semnalului. Mai bine iti cumperi vu-metre adevarate. Uite aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=26916 Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 am un ampermetru si vreau sa fac un vu mertru cum fac. ampermetru e de 60 amperi si vreau sa il pun la un amplificator dar nu stiu cat scoate ...crek 100 wMama ei de fizica, unde ai facut-o, la discoteca???? ???? Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 wow... ampermetru care scoate 100 de wati... oare sunt rms sau pmpo??? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 amplificatorul scoate 100w,ce naiba.. Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 ampermetru e de 60 amperiDar ce sensibilitate are(uA-mA),valoarea de 60A,probabil cititi pe un shunt. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 sau pe fata instrumentului,pe jos pe undevaparca la unele mai scria si pe langa borne,pe spatepana la urma,se poate da jos suntul si se alimenteaza cesul printr-un pot de la o sursa de tensiune,iar de aici se poate masura tensiunea/curentul Link spre comentariu
seby Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 cam greu k sunt incepator si nu stiu cum sa fac asta Link spre comentariu
vio2007 Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 am un ampermetru si vreau sa fac un vu mertru cum fac?Fa o poza cu cadranul ampermetrului (dar sa se vada clar inscriptionarile ) si una cu bornele, apoi le atasaezi aici . Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 am un ampermetru si vreau sa fac un vu mertru cum fac?Fa o poza cu cadranul ampermetrului (dar sa se vada clar inscriptionarile ) si una cu bornele, apoi le atasaezi aici .pozele sa le faci cu functia macro a aparatului foto,ca textul sa se vada clar Link spre comentariu
seby Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 cred k ua-ma eeste de 1,5 ce pot sa fac Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 cred k ua-ma eeste de 1,5 ce pot sa fac Pai e simplu. Pui o rezistenta de 66.6 si da 100. Link spre comentariu
seby Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 si rezistenta cum o pun serie sa u paralel :cry: Link spre comentariu
cirip Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 si rezistenta cum o pun serie sa u paralel :cry:Nu conteaza. Pune-o langa aparat si ar trebui sa mearga. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Nu conteaza. Pune-o langa aparat si ar trebui sa mearga. :crazy: Cel mai dement post din ultima perioad?. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum