Vizitator l3onard Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Am o imprimanta lexmark 2500 si am incarcat cartusul color cu tus de la o imprimanta HP din nestiinta si nu mai vrea sa imi imprime nimik pe foaie. Pot sa ii mai fac ceva, sa il curat si sa ii bag pe urma tus pentru lexmark.....????.....cine poate sa ma ajute si pe mine pls........:(((:(((:(((:((( Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Normal ar trebui sa poti tiparii, tusul de HP este in general mai subtire decat cel de Lexmark, dar depinde de model si producatorul cernelii. Daca ai folosit inkmate ai sanse mici...Cartusul avea duzele uscate cumva? Cat timp a trecut de la ultima tiparire pana la refill? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Am o imprimanta lexmark 2500 si am incarcat cartusul color cu tus de la o imprimanta HP din nestiinta si nu mai vrea sa imi imprime nimik pe foaie. Pot sa ii mai fac ceva, sa il curat si sa ii bag pe urma tus pentru lexmark.....????.....cine poate sa ma ajute si pe mine pls........:(((:(((:(((:(((cartuusele sper ca nu sunt cele de test, adica cele care au fost in imprimanta cand era noua ia un servetel si acopera zona pe unde iese tusul si scutural energic, daca iese cerneala bupe la loc cartusul si vezi ce zic imprimanta. da ceva semnale de erroare ? si pune codul cartusului aici ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum