djlove Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 am un incarcator de laptop la reparatce as putea pune in loc de Y2010DN ?este legat un felul urmator cele doua anoduri la un loc si catodul singur, as putea sa il inlocuiesc cu o dioda mai puternica dintro sursa de pc?ma poate ajuta cineva, ca nu am gasit cu googu nimik Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 e cumva capsul TO-220? (ca un TDA2030) sigur e o dioda dubla, se poate inlocui cu una tot de minim 20A si 100V. ai putea sa gasesti in surse de PC. Link spre comentariu
djlove Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 da, de aia e. si are 2 amperi dioda, fiind in paralel deci 40A, intro sursa de laptop, mi se pare cam mult, chestia e ca doar una din diode s-a ars. Ar fi vreo problema daca ii tai un piciorus si il las sa merga cu o singura dioda , fiind si pusa pe radiator? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 nu poti sai tai nici un piciorus...in sarcina s-ar putea sa ai surprize.....eventual daca ai loc pe radiator incearca sa o inlocuiesti cu una mai puternica(in capsula TO-247). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum