battobataaree Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 scuze da ..fereastra .corect Link spre comentariu
battobataaree Postat Noiembrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Aveti idee dupa poze de la ce aparat este transformatorul dublu C? ..am inteles ca este mai buna varianta folosirii a doua transformatoare dublu C lipite cu o singura carcasa pe centru in cazul meu si am citit ca astfel de transfomatoare double core se folosesc intr-adevar la amplificatoarele hi-fi cu tuburi,dar poate avea influente negative intr-un amplificator de chitara ca cel din schema mea ? intreb deoarece majoritatea amplificatoarelor de chitara folosesc transformatoare E+I cu tola chiar destul de groasa , adik la toate 3 modelele de peavey pe care le-am vazut ,tolele erau de cel putin 0,5mm grosime ,iar "gabriele" incepuse sa spuna ceva despre subiectul asta asta mai sus ,dar nu a dat detalii .. poate functiona un astfel de transformator de la frecventa de 82 hz ,la 10khz ? mie mi se pare in regula adik trebuie sa fie alt impediment (daca este) ..so...? o alta intrebare este : cum calculez lungimea medie a liniei de fortza magnetica a miezului in cm a acestui transf? MULTUMESC TUTUROR CARE AU DAT REPLY-URI LA TOPICUL ACESTA ! si cum v-am promis anterior ca o sa postez si eu linkuri si scheme ca toti ceilalti care vor sa ma ajute pe mine, iata cateva chestii destul de interesanta despre calcule la transf de iesire pentru SE si PP ,calcule pentru transf de retea plus chestii despre lampi si scheme de amplificatoare pe lampi ..e cam tot ce am putut sa storc pana acum de pe forumul asta si de pe alte forumuri si situri ..de preferat pentru pasionati ar fi sa cititi tot ,din toate ok ? enjoy http://s6.transfer.ro/storage/despre_am ... -db952.rar (linkul are valabilitate 10 zile ) Link spre comentariu
dj_tepex Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 salut!ar fi super daca ai mai pune odata linkul... ca acesta a expirat.. as fi si eu interesat de asa ceva... si eu sunt incepator intr-ale tuburilor... momentan sunt mai mult in faza de studiu... mutumesc! Link spre comentariu
battobataaree Postat Decembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2008 da ok dar trebuie sa mai astepti pt ca sunt la alt calculator zilele astea pun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum