Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inscriptionare panou frontal

Vizitator Traiann

Postări Recomandate

vreau sa scriu cu mana libera, litere in oglinda pe spatele plexicului,

Cautati sabloane Rotring, pentru varianta manuala.

vroiam sa stiu daca exista si alte optiuni inafar de a scrie cu mana

Nu stiu acum daca se mai gasesc letter press, ssau varianta romaneasca Vitodecor, cartoane cu litere transferabile prin presare.Daca panoul era din metal, deci rezistent la caldura, puteati incerca metoda de transfer la cald a tonerului pe fata panoului.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

7

• ratza

5

• Cilibiu

5

• slave2anubis

2

Top autori în acest subiect

Foaie de retroproiector?? sincer nam auzit de asa ceva, dar presupun ca e o foiae transparenta, adik nailon ciolofat, etc! daca e asa mam gandit si eu la aceasta chestie doar ca nu stiu daca gasesc asa ceva pe la mine prin oras, si daca am intels eu bine trebuie sa folosesc imprimanta laser! :nas:

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

si pe mine ma intereseaza sa imi imprimez amplifu...Am un amplif de firma dar fata e cam zgariata si am zis sa ii dau o vopsea neagra peste una dinaia de esapament ca cica adera bine si nu se ia... dar e pacat de inscriptionarile de pe el ca sunt faine ma gandeam sa le refac cumva...Nu imi pot da seama ce fel de metoda au folosit astia sa inscriptioneze aluminiu asta dar e de foarte mare calitate are vreo 20 de ani amplifu daca nu mai bine si nu s-au deteriorat deloc... ma gandeam sa incerc sa imprim cu hartie cretata si inprimanta laser ca si la cablaje dar nu stiu daca va prinde pe vopsea... Aveti careva alta idee?

Link spre comentariu

Va propun un program de desenat fete de aparate dat gratuit de o firma care produce fetele. Aveti toate detaliile aici:

http://www.schaeffer-ag.de/en/download/ ... igner.html

Avand in vedere totusi ca programul nu stie sa faca scale rotunde, se poate folosii prodramul on-line scale-o-matic de la lincul urmator: http://stiftsbogtrykkeriet.dk/~mcs/Scale.html si se exporta in format HPGL pe care programul Front Panel Designer stie sa-l importe.

Desenul se poate imprima dupa aceea pe folie transparenta autocolanta si se lipeste direct pe placa de aluminiu, dupa care se acopera cu lac pt protectie. Sau se imprima pe folie in oglinda si se lipeste (sau nu) pe spatele unei masti de plexi subtiri (1mm) care se prinde macanic de fata de aluminiu.

Sau se imprima pe folie autocolanta alba sau colorata care se lipeste de aluminiu.

Cu rabdare si mai multe incercari se poate face o lipire care sa nu contina bule de aer.

Mai multe informatii despre tot felul de procedee se gasesc din abundenta pe net.

Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări