luk9900 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 faci pe calculator acasa la marime naturala bordul statiei sau a aparatului cu tot ce doresti si cu ce culori vrei apoi o copii pe un stik si mergi la un centru de copiere si o pui pe coala autocolanta incolora. Vii acasa si o lipesti pe panoul frontal sau unde doresti tu. Link spre comentariu
Vizitator bh-01-zup Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 cine doreste il ajut eu cuautocolant sau gravare cu laser1 cu autocolant un panou frontal maxim 50 ron garantie 5-6 ani si asta daca nu se zgarie2 gravare cu laser 180-200 ron buc garantie pe viataastept posibili interesati facem una de proba gratuit si punem poze sa vada totiva pot ajuta si cu plexic de diverse culori si grosimicontact pe pm Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 @bh-01-zup , incearca si pune ceva poze cu "lucrarile" pe care le faci, nu de alta, dar sa vada si oamenii [calitatea, finetea, etc, lucrarilor tale]. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Mai este o metoda, sablarea. Se acopera cu autocolant tot ce nu trebuie atins apoi se sableaza. Daca obiectul este din aluminiu obligatoriu se curata cu aer comprimat si se da un strat de lac protector. Autocolantul trebuie sa fie de calitate pentru a nu lasa urme de adeziv dupa dezlipire. Instalatii pentru sablat gasiti la geamgerie. Autocolantul poate fi decupat pe un plotter-cutter. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Am desenat in Corel Draw 11, tras pe CD si la o firma de advertising s-a pulverizat cu vopsea speciala pe un suport de plastic (are el o denumire, dar nu o cunosc). Acolo isi fac o matrita care are 700 x 500 mm (care o platesti integral si daca faci 2 cmp !) si iti fac placile, dar atentie, costa destul de mult si se lucreaza serii destul de mari ( am facut peste 100 buc in diferite variante). Panoul decor a amplificatorului combo din imagine, m-a costat in jur de 10ron si are 195 x 65 mm. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Scuze, am postat gresit. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Am desenat in Corel Draw 11, tras pe CD si la o firma de advertising s-a pulverizat cu vopsea speciala pe un suport de plastic (are el o denumire, dar nu o cunosc). Acolo isi fac o matrita care are 700 x 500 mm (care o platesti integral si daca faci 2 cmp !) si iti fac placile, dar atentie, costa destul de mult si se lucreaza serii destul de mari ( am facut peste 100 buc in diferite variante). Panoul decor a amplificatorului combo din imagine, m-a costat in jur de 10ron si are 195 x 65 mm.Da, serigrafie, rezultatele sunt excelente, plus ca se poate lucra cu mai multe culori daca se fac mai multe site (sabloane). Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 se poate lucra cu mai multe culori daca se fac mai multe siteDa ! Dar te usuca la buzunare, ca fiecare sita o platesti cu 40...100euro... :cry: Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Si eu sunt intro asemenea situatie numa ca difera un pic modul! peste fata mea va fi aplicata o bucata de plexicglass, eu vreau sa scriu pe interior si apoi sa dau cu vopsea neagra si sa se vada literele albe, iar partea de afisaj unde am display nu va fi acoperita cu vopsea ca sa se vada displayul bineinteles si ce afiseaza el, dar problema mea este cum sa fac un sablon in oglinda ca sa scriu cu vopsea alba literele iar peste sa astup cu vopsa neagra!Cam ce idei miati sugera?P.S eu mam gandit sa scriu cu mana literele in oglinda dar nu o sa imi iasa perfect, daca nam alta solutie o sa fac asta! Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 un sablon in oglindaCute PDF. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Nu stiu sa folosesc programul acela, adik ma cam uit ca'n mata in calendar la poza care miai dato, da niste detali cam cum unde ce trebuie sa fac si dupaia sa imi zici cand trebuie sa fac cea ce miai arata in poza! Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Nu stiu sa folosesc programul acela,Este un printer virtual(CutePDF este free), cu el obtineti un PDF, dintr-oimagine/desen, si pentru a obtine imaginea in oglinda, deschideti succesiv acele ferestre pentru a ajunge la optiunea mirror(oglinda).[attachment=0]oglinda.pdf[/attachment] Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Pai puteam sa folosesc si paint ca sa desenez, il faceam in nero show time, adik ma refer ca il faceam in oglinda! si dupaai il baga in word si scoteam la imprimanta! bine inteles e o metoda mai complicata dar cel putin o stiu cu ochi inchisi ca am mai facut si altceva, dar ma refeream la altceva, cand am zis ca vreau ceva in oglinda, ma refeream la a scrie in oglinda nu a lipi o bucata de hartie pe spatele pexicului! Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 ma refeream la a scrie in oglindaCum, cu ce sa scrieti?Direct pe plexiglas? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 HMM, Deci eu vreau sa scriu cu mana libera, litere in oglinda pe spatele plexicului, dar vroiam sa stiu daca exista si alte optiuni inafar de a scrie cu mana, adika sa iasa ceva mai profesional, nu manual! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum