yo9hrb Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Salutare! Are cineva, intamplator, schema pentru un Nordmende SO367/1 http://www.radiomuseum.org/r/nordmende_ ... o_367.html ? Multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Azi am avut timp de osciloscop, l-am desfacut (bucati), l-am curatat de praful adunat de-a lungul timpului (e fabricat in 1967, deci e cu 2 ani mai batran ca mine). Dupa atati ani a avut doar 2 semireglabili corodati (mai precis contactul mobil, s-a facut bucati cand il curatam). Unul de vreo 4M si unul de 100K. Au fost inlocuiti cu succes. A, si becul care lumina reticulul de la tub. Bec de scala, de 6,3V. Nu a avut probleme cu condensatoarele de filtraj. I-am curatat toate comutatoarele si potentiometrele cu alcool. In fine, merge frumos, multumesc donatorului (89-CEC). Dupa ce l-am adus in stare de functionare l-am donat si eu mai departe unui radioamator pensionar care isi dorea asa ceva (mai si construieste si sta destul de rau la capitolul aparatura) si nu prea isi permitea din pensia neaosa. Asta dupa ce mi-a promis ca nu-l va dezmembra, si il va folosi conform scopului pentru care a fost construit. Totusi, daca cineva are schema... pentru viitor, ar fi minunat. Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Atasez schema si succes la restaurat! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Multam fain! Raman dator de cinste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum