terente Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Am un 1600 si de ceva timp apare pe display cand il deschid "contact service" Telefonul nu a fost trantit sau altceva de genu Se mai poate face ceva cu el , sau il arunc ? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Incearca in prima faza sa cureti cu atentie sau chiar sa inlaturi contactii metalici de la mufa unde intra cablul de date. Daca nu merge asa, scrie-i un soft urmat de un pm bun si un factory default la sfarsit. Link spre comentariu
terente Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 mihai GSM am curatat contactele dupa care le-am si inlaturat si tot asa face.Chestia cu scrisul softului cum se face ?Banuiesc ca e nevoie de un program specializat ceva cu care se face treaba asta.Imi poti da mai multe detalii ?Cu stima Gafincu AdrianMultumesc Anticipat Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 pai ai nevoie de una din urmataoarele interfete: mt-box, j.a.f., phoenix, etc. Insa nu stiu daca se justifica achizitionarea unei astfel de interfete care costa minim 100 euro sh. Asa ca cel mai bine mergi la un service Link spre comentariu
sorin0707 Postat Mai 13, 2010 Partajează Postat Mai 13, 2010 trebuie desfacut si cuatat bine,pus la uscat,si mai trebuie verificate toate contactele,succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum