Nus Hica Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 jimmy am postat aici poate asa reusesti sa vezi.deci am pus pe emitori la mpsa cate o rezistenta de 100 ohm.multumesc pentru ajutorul acordat jimmy am postat aici poate asa reusesti sa vezi.deci am pus pe emitori la mpsa cate o rezistenta de 100 ohm.multumesc pentru ajutorul acordat Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Vezi ca tranzistorul superdioda (cel in capsula TO220 de linga multitura albastra, cu radiator pus pe el), acestuia NU ii trebuie radiator, el trebuie montat izolat electric si in cit mai buna conditie de transfer termic (folie de mica+pasta siliconica pe ambele fete), direct pe radiatorul finalilor, pentru a prelua caldura de pe radiator, si a mentine constanta tensiunea de polarizare pentru bias (compensare termica). Link spre comentariu
claw Postat Ianuarie 17, 2016 Partajează Postat Ianuarie 17, 2016 Ma scuzi de interventie , dar finalii nu ar trebui montati pe sub PCB ? Link spre comentariu
Vizitator Butu Ion Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 salut vrea si io sa fac legend-quasor-mosfet , Exista vreo firma care face cablaje? Link spre comentariu
Nus Hica Postat Martie 16, 2016 Partajează Postat Martie 16, 2016 jimmy am postat aici poate asa reusesti sa vezi.deci am pus pe emitori la mpsa cate o rezistenta de 100 ohm.multumesc pentru ajutorul acordat https://www.youtube.com/watch?v=pu9P-j2X8iU Link spre comentariu
elektronu85 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Va salut! Stiu ca e topic vechi, intreb totusi, poate mai are cineva cablajul la acest amplificator?? Multumesc! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 (editat) http://bas.elitesecurity.org Bănuiesc că te descurci : selectezi sectiunea audio , pojacala , Legend etc . Editat Decembrie 30, 2017 de Victor Link spre comentariu
George Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 http://circuitscheme.com/500w-rms-power-amplifier-based-mosfet.html Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 8, 2018 Partajează Postat Ianuarie 8, 2018 Va multumesc amandurora! Spor in toate ! Link spre comentariu
Nus Hica Postat Decembrie 22, 2018 Partajează Postat Decembrie 22, 2018 La 17.01.2016 la 19:45, claw a spus: Ma scuzi de interventie , dar finalii nu ar trebui montati pe sub PCB ? Depinde ce racitor folosesti Salut prieteni a mai facut cineva acest amplificator? Link spre comentariu
Nus Hica Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) La 06.04.2009 la 0:36, zal a spus: Ar trebui s? fie o diferen?? foarte mare la Hfe, ca s? aib? deriva de 500mV. Mai repede a? zice c? e vorba de înc?rcare diferit? a colectorilor celor 2 trz MPSA92 din diferen?ial. Salutare ce preamplificator trebuie sa folosim sa duce la puterea maximă acest amplificator, am incercat mai multe module dar degeaba La 08.04.2009 la 22:39, Jimmy a spus: am pus o rez de 51 ohmi in loc de semireglabil si una de 56 ohmi in emitorul lui MJE340, si am lipit finalii direct pe placa, fara fire, dar deriva nu s-a schimbat deloc.MPSA-urile din diferential nu le-am imperecheat. Salutare jimy eu cu 8 finali aveam 25 mah cu toti 16 am 50.tu ai incercat sa vezi cat consuma cu toti 16? Editat Ianuarie 6, 2019 de Nus Hica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum