Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat despre sub+amp

Vizitator Zero

Postări Recomandate

Vizitator Zero

Salut tuturor, acesta este primul meu post dupa cum vedeti :d .Am mare nevoie de sfatul unui cunoscator.In primul rand se dau urmatoarele componente:1.Amplificator STEREO. Putere 2X40W +2X40W woofer. Ualim:12-15Vcc / TDA8571J / 4 ohmi. 3 potentiometre: Volum, Nivel woofer, Reglaj frecv. woofer. Comutator On/Off. Cutie: 125x144x33mm(850.000)2.Tub Subwoofer 200w(din cate mai tin minte) (Sal sau Eurotec) ,diametrul difuzorului fiind de 20cm .(1.6mil ambele)In masina am un cd player 4x15w si , 2dif(10cm)x15w pe fata si 2dif(16x10cm,SAL)x50w pe spate.M-ar interesa sa-mi spuneti daca merita cat de cat investitia in sub+amp,ca la banii astia n-ar trebui sa am pretentii prea mari :lol: dar totusi sa se simta putin bass in masina,nu doar pocniturile alea de difuzoare din usi.Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• margarit2001

2

• Bercu Giuliano

2

• Incepator

1

amplificatorul dc e cu TDA8571 poti sa-l folosesti pt. interior -ceva medii inalte ca tot ai 4x15w la aparatpt woofer iti trebe un amp din ala sanatos(smps + amp)-care sa poata sa dea intr-un woofer-oricat de prost ar fi el(am avut si yo de-a face un un dif eurotec pe woofer si mere binisor -insa cu un tda7294 in el)subwooferul nus de care e insa cu ampliful de care zici u am avut de-a face-nu-si merita baniiparerea mea :d

Link spre comentariu

stai ca nu m-ai inteles- yo zic ca statia aia nu da destula putere pt. un woofercauta si u altele de ex ceva cu tda1560 sau 1562(nu mai stiu bine dar parca alea erau integratele alea cu putere mare la 12v)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator vierme_ha

mi-am facut amplificator pt masina cu tda 1562 cu scopul de a-l utiliza pt subwooferdar nu stiu unde sa gasesc un filtru activ de bass.ma poate ajuta cineva cu o schema?(dar sa gasesc si componentele)sar'na!

Link spre comentariu

pune in serie cu intrarea o rez de 100k dupa care un condensator la masa cu o val aprox de 2,2 micro(pe incercate)..e cel mai simplu asa...asta daca iei semnal direct de pe iesirea casetofonului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări