grosu99 Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Si nu se mai gaseste nicaieri asa ca e inutil sa discutam.Ca idee e ok. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 M-am jucat cu TDA1016,dar nu stiu daca e potrivit scopului;personal mi s-a parut cam zgomotos datorita amplificarii mari...e doar o parere Link spre comentariu
VAX Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 S-a gasit si la Mivarom pana in urma cu cateva luni, dar astia au renuntat sa comercializeze componente si merg pe lichidare de stoc. Asa am impresia. TDA1016 amplifica mult, de asta vi s-a parut zgomotos. Se poate tempera prin reactie negativa mai puternica. Insa nu are mai mult de 2 uV zgomot la intrare. Se mai gaseste prin casetofoane vechi. Nu este de aruncat. Este bun si pentru interfoane. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 La fel a procedat si YO5AT la transceiverul cu defazaj publicat in almanahul Tehnium din 1987! si a procedat si mai interesant, tranzistorul avind in drena primarul unui transformator defazor de audiofrecventa, cuplajul cu etajele audio fiind facut prin acesta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum