fwfw Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 cum fac o retea interna wirless , adica vreau sa transfer fisiere de pe un calculator pe altul wirless ,am luat router si 2 placi retea le-am conectat calculatoarele ssunt conectate cu routerul acum cum fac sa vad hardul celuilat calculator si viceversa ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Dai share pe folderul/disckul respectiv.Si sa dai enable File & Printers din uindoz Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 pai si eu cum cauta hardul de la calc 1 ,din calculatorul nr.2unde caut? Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 gata mere mah ,mersi mult de tot ?am reusit , ma chinuiam de 1 week .mii de multumiri Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 dupa adresa: fie \\nume fie dupa ip: \\192.168.......Ca sa aflii ip-ul calculatorului START -> RUN -> cmd -> ipconfig/all Link spre comentariu
fwfw Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 ok inca odata mmultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum