Vizitator leotescu Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Am un marantz pm-68, cu 100W/canal. Ma gandeam sa ii iau doua jbl e-100. Ce alte boxe imi recomandati in banii acestia?Cu stima,George Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 In niciun caz jbl, suna penibil de prost pentru banii aia. Daca vrei cat de cat rafinament in acesti bani, cea mai buna solutie ar fi sa te indrepti catre niste inicinte mai micute(inicintele mari si bune sunt scumpe) poate chiar bookshelf. De ex ai putea sa incerci niste Monitor audio RS6(se gasesc la realacustic) cu toate ca sunt destul de controversate sunt cu cel putin 2 clase peste jbl. Si sh-ul este o varianta buna, uita-te la rubrica de publicitate de pe http://www.hi-fi.ro Ca regula, fereste-te de cam tot ce se gaseste prim supermaketuri sau magazine mediagalaxy. Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 eu as incerca INFINITY. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 eu as incerca INFINITY. Aceeasi marie ca si Jbl, nu merita sa arunci banii pe pocnitori, parere proprie si personala. Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 eu as incerca INFINITY. Aceeasi marie ca si Jbl, nu merita sa arunci banii pe pocnitori, parere proprie si personala.imi pare rau dar parerea mea e ca sunt bune, fara un amlificator bun normal ca nu ai calitate si mai conteaza si semnalu de intra in el, plus ca depinde si de spatiu in care asculti.nu poti sa zici ca producattori de boxe cu zeci de ani in spate experienta scot boxe proaste.crede-ma ca nu sunt. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Nu te cred! Am ascultat toate acest "pocnitori" si pot sa spun ca suna sinistru! Tie poate ca nu ti se pare pentru ca probabil nu ai ascultat incinte si sisteme mai de calitate. Si nu conteaza cati ani de experienta au firmele in spate, daca scopul este profitul maxim cu investitie minima. Unde mai pui ca majoritatea posesorilor de astfel de boxe asculta o bubuiala de mp3 cu distorsiuni, sau le folosesc in sisteme "saraund" pe filme care la fel sunt o bubuiala generala. Link spre comentariu
alexutu Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Nu te cred! Am ascultat toate acest "pocnitori" si pot sa spun ca suna sinistru! Tie poate ca nu ti se pare pentru ca probabil nu ai ascultat incinte si sisteme mai de calitate. Si nu conteaza cati ani de experienta au firmele in spate, daca scopul este profitul maxim cu investitie minima. Unde mai pui ca majoritatea posesorilor de astfel de boxe asculta o bubuiala de mp3 cu distorsiuni, sau le folosesc in sisteme "saraund" pe filme care la fel sunt o bubuiala generala.SUNT CURIOS CE CONSIDERI TU BOXE DE CALITATE. CREDE-MA AI O IMPRESIE GRESITA. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Nu vreau sa intru in polemici aici despre gusturile unora sau altora in materie de sunet si muzica. Ceea ce este cert este ca avand un buget de 700E(cat costa E100) se pot achizitiona(noi sau mai ales la sh si cu cap) alte incinte care sa ofere muzica nu zgomot(avand ca referinta desigur sunteul live, nu o compliatie moderna de toata jena, automat exculs mp3). E adevarat ca poate unora le place bubuiala sinistra si guitatul acestor incinte(inclusiv infinity, sony, eltax sau ce se mai gasesc prin supermaketuri) dar parca mi-e mila sa vad pe cineva ca arunca banii pe asa ceva. Apropos, aici eu nu ma refer la toate produsele firmei Jbl sau Infinity(Jbl are seria Everest de referinta, Infinity au avut la fel boxe de referinta si care sunau bine), dar ce se gaseste la ora actuala in supermarket e o jena. Nu ca firmele in cauza nu sunt in stare sa face ceva mai bun, normal ca sunt! Ideea e ca nu vor, pentru ca nu e profitabil, mai ales ca in ziua de azi, muzica inseamna mp3(automat de calitate proasta), dispozitive portabile, sisteme la "promotie si conserva" x.1 si calitatea muzicii(si a inregistrarii) cantate pe ele este ......Cat despre ce consider eu boxe de calitate, depinde(si nu tine de pret) tin doar sa spun ca am ascultat incinte de mai multe mii de euro care nu mi-au placut deloc cum sunau(un exemplu ar fi Triangle Celius pentru ca producatorul a urmarit un anumit tip de sound si e clar ca incintele respective erau facute pentru home-theatre, asta nu inseamna ca seriile Genese si Magellan suna prost!). Asa, ca preferinta personala, tind spre sunetul englezesc(prietenii stiu de ce), dar e astea sunt gusturile mele si nu vreau sa le impun nimanui. Link spre comentariu
alexutu Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Nu vreau sa intru in polemici aici despre gusturile unora sau altora in materie de sunet si muzica. Ceea ce este cert este ca avand un buget de 700E(cat costa E100) se pot achizitiona(noi sau mai ales la sh si cu cap) alte incinte care sa ofere muzica nu zgomot(avand ca referinta desigur sunteul live, nu o compliatie moderna de toata jena, automat exculs mp3). E adevarat ca poate unora le place bubuiala sinistra si guitatul acestor incinte(inclusiv infinity, sony, eltax sau ce se mai gasesc prin supermaketuri) dar parca mi-e mila sa vad pe cineva ca arunca banii pe asa ceva. Apropos, aici eu nu ma refer la toate produsele firmei Jbl sau Infinity(Jbl are seria Everest de referinta, Infinity au avut la fel boxe de referinta si care sunau bine), dar ce se gaseste la ora actuala in supermarket e o jena. Nu ca firmele in cauza nu sunt in stare sa face ceva mai bun, normal ca sunt! Ideea e ca nu vor, pentru ca nu e profitabil, mai ales ca in ziua de azi, muzica inseamna mp3(automat de calitate proasta), dispozitive portabile, sisteme la "promotie si conserva" x.1 si calitatea muzicii(si a inregistrarii) cantate pe ele este ......Cat despre ce consider eu boxe de calitate, depinde(si nu tine de pret) tin doar sa spun ca am ascultat incinte de mai multe mii de euro care nu mi-au placut deloc cum sunau(un exemplu ar fi Triangle Celius pentru ca producatorul a urmarit un anumit tip de sound si e clar ca incintele respective erau facute pentru home-theatre, asta nu inseamna ca seriile Genese si Magellan suna prost!). Asa, ca preferinta personala, tind spre sunetul englezesc(prietenii stiu de ce), dar e astea sunt gusturile mele si nu vreau sa le impun nimanui.gusturile difera ,deci nu putem sa avem o varianta universal valabila.fiecare cu ce ii place ,asa ca nu e bine sa blaman .putem expune un punct de vedere si argumentat dk se poate.despre infinity le-am ascultat pe un receiver harman kardon si sunt super ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum