Vizitator _SAM Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 are cineva vreo schema foarte simpla de comparator cu mos-uri? ce am gasit eu avea vreo 20 de tranzistoare si era prea complicata. Va multumesc Link spre comentariu
cirip Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Salut,Cumparatoarele nu se construiesc, ci se folosesc LM339 este un integrat cu 4 comparatoare in aceeasi capsula. Daca scopul este pur didactic, atunci cel mai simplu comparator este un etaj diferential cu 2 tranzistoare, hai trei...Daca spui ce vrei sa faci de fapt, poate apar mai multe idei.Cirip Link spre comentariu
Vizitator _SAM Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 scopul este pur didactic. trebuie sa facem la un laborator schematic , layout in cadence, poate si extragere de paraziti. Trebuie un comparator cu ceva mai multe tranzistoare, in jur de 10, 20 probabil sunt cam multe, sa contina cascode. Va urma sa facem multiplicitati si fingere la ele. Link spre comentariu
cirip Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Am inteles. Atunci inspira-te din schema interna a lui 339. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum