ghimpe-- Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Stie cineva un integrat inlocuitor pentru acest A6351 "gasibil" in RO? Integratul face partea din sursa unui DVD-player... Link spre comentariu
tv1 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Ce model de dvd player ? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Multumesc pentru raspuns. Datasheetul il aveam si eu (este link in primul post).Nu stiu ce model de DVD-Player este, IC-ul este pentru altcineva cu care am vorbit doar la telefon si a zis ca nu scrie nimic pe aparat .. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Un echivalent?? :cry: Link spre comentariu
tv1 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Un echivalent?? :cry:Pai nu ti-am spus mai sus ?STR-A6351 fabricat de Sanken.Datasheet seria STR-A6300 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Scuze, mi-a scapat.Va multumesc frumos, l-am gasit si listat pe un site din Arad, ramane de vazut daca il au si in stoc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum