Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sami fac shi eu un amplificator simplu

Vizitator yubitelu003

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

2

• radue

1

• adircf

1

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Salut. Pai cred ca schema mai simpla decat asta nu prea exista asa ca uite o poti incerca pe aceasta: IPRS 10w. Postez eu mai jos si schema si documentatia originala si o schema desenata de mine(cu mici modificari in scopul de a gasi mai usor piesele necesare) si o varianta de cablaj facuta tot de mine, le poti incerca ca oricum piese sunt destul de putine asa ca nu prea ai ce gresi, daca o faci atunci bafta la realizare iti doresc. Mari@n. :da

Link spre comentariu

Ar merge TDA2030, eventual schema cu cei 2 tranzistori finali, chiar daca e cu alimentare simpla mie mi s-a parut ca se aude ok, raspunde bine si pe joase.se poate obtine putere destul destul de mare daca il alimentezi cu 40V.PS: foloseste TDA2030A ca sa-l poti alimenta cu 40V, pentru schema mentionata de mine vezi in datasheet la TDA2030.

Link spre comentariu

nu ma prea pricem datim ceva o schema simpla va rog mult

un tda 2030 -2050 ar fi perfect la alimentare simentrica sunt aproape indestructibileLATER EDIT

PS: foloseste TDA2030A ca sa-l poti alimenta cu 40V, pentru schema mentionata de mine vezi in datasheet la TDA2030.

tda 2030 a la 40 Vcc??
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări