Vizitator sorin147 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 de regula, tast wireless nu au decat vreo 3m raza de actiune, mult prea putin pt orice combinatie.cat despre scanere wireless...pai la asta vreau sa ajung! :) Link spre comentariu
Vizitator yo2mbk Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Salut!Iti inteleg pe deplin dilema, si iti spun fara nici o mustrare ca tocmai din motive de genul asta m-am facut om de radiocomunicatii si nu firocomunicatiii...Acum... revenindAm inteles ca mufa pe care pe care o utilizezi este una de tip RJ 45, asemanatoare cu cele folosite la reteaua LAN. Va trebui sa studiezi atent capatul care intra in calculator si sa-mi spui exact ce fel de mufa e si unde este introdusa. In principiu ar exista trei conexiuni mai comun utilizate. 1. Conexiune LAN/TCP2. Conexiune USB3. Conexiune SerialaDaca te incadrezi in oricare din aceste tipuri atunci ai noroc. Intr-ucat acestea sunt standardizate, cu putin noroc poti ori cumpara ori construi o interfata bazata pe wireless intre scanner si calculator.Pentru ajutor suplimentar ai putea sa furnizezi si modelul si marca scanner-ului. In acest fel o sa ma documentez mai profund si o sa incerc sa-ti ofer o solutie.Cu stima, Razvan. Link spre comentariu
Vizitator sorin147 Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 scannerul este asta Link spre comentariu
Vizitator yo2mbk Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 M-am documentat cu privire la scanner-ul tau. E facut de Motorola, asa ca intra la categoria "preferati" de-ai mei. Se poate realiza conexiunea wireless destul de simplu. E nevoie de 2 module specializate de tip BT/RS232 (cea mai simpla varianta). Unul dintre module este ceva mai special intrucat trebuie adaptat la scanner. De asemenea va fi nevoie de o baterie reincarcabila pentru a alimenta scanner-ul si modulul de emisie. Celalalt modul se va conecta la PC pe portul RS232 sau si mai bine, intrucat e mai ieftin, daca aplicatia ta permite este utilizabil un modul de tip Bluetooth gasit destul de comun in comert. In principiu costul realizarii este de 300-500 lei pentru fiecare scanner. http://www.buygpsnow.com/haicom-bt-cube-hi-403-365.aspx http://www.lemosint.com/bluetooth/ Acestea sunt doua dintre multiplele aplicatii existente. Succes! Razvan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum