Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator -receptor

Vizitator sorin147

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

5

• sofian

1

• d2134

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Vizitator yo2mbk

Salut!Iti inteleg pe deplin dilema, si iti spun fara nici o mustrare ca tocmai din motive de genul asta m-am facut om de radiocomunicatii si nu firocomunicatiii...Acum... revenindAm inteles ca mufa pe care pe care o utilizezi este una de tip RJ 45, asemanatoare cu cele folosite la reteaua LAN. Va trebui sa studiezi atent capatul care intra in calculator si sa-mi spui exact ce fel de mufa e si unde este introdusa. In principiu ar exista trei conexiuni mai comun utilizate. 1. Conexiune LAN/TCP2. Conexiune USB3. Conexiune SerialaDaca te incadrezi in oricare din aceste tipuri atunci ai noroc. Intr-ucat acestea sunt standardizate, cu putin noroc poti ori cumpara ori construi o interfata bazata pe wireless intre scanner si calculator.Pentru ajutor suplimentar ai putea sa furnizezi si modelul si marca scanner-ului. In acest fel o sa ma documentez mai profund si o sa incerc sa-ti ofer o solutie.Cu stima, Razvan.

Link spre comentariu
Vizitator yo2mbk

M-am documentat cu privire la scanner-ul tau. E facut de Motorola, asa ca intra la categoria "preferati" de-ai mei. Se poate realiza conexiunea wireless destul de simplu. E nevoie de 2 module specializate de tip BT/RS232 (cea mai simpla varianta). Unul dintre module este ceva mai special intrucat trebuie adaptat la scanner. De asemenea va fi nevoie de o baterie reincarcabila pentru a alimenta scanner-ul si modulul de emisie. Celalalt modul se va conecta la PC pe portul RS232 sau si mai bine, intrucat e mai ieftin, daca aplicatia ta permite este utilizabil un modul de tip Bluetooth gasit destul de comun in comert. In principiu costul realizarii este de 300-500 lei pentru fiecare scanner.

http://www.buygpsnow.com/haicom-bt-cube-hi-403-365.aspx

http://www.lemosint.com/bluetooth/

Acestea sunt doua dintre multiplele aplicatii existente.

Succes!

Razvan.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări