Vizitator sorin147 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 nu stiu daca titlul reflecta exact ce dorect eu sa aflu dar e singurul care se apropie de ce doresc eu!am 6 calc care au legate pe mufa de tastatura cate un scanner cu fir pt coduri de bare. toate sunt intr-un depozit.mufa care intra in scanner e ceva similar celei de retea asa ca am gasit o modalitate de a le prelungi. odata cu asta au aparut si probleme: dupa un timp, nu f lung (chiar 2-3 zile) de atata folosit, mufele de la scanner incep sa cedeze si apar probleme la citire si la tastatura, caci daca un singur fir e intrerupt la scanner nu mai merge tastatura. am incercat si cu un cablu cu insertie metalica sau cu mufe turnate si fir intarit.....acelasi rezultat dezastruos!!! bine..nici cu oamenii care le folosesc nu am laud.asta problema. acuma as dori sa fac aceste scannere wireless, si am nevoie de un emitator pt scanner si un receptor pt calc. idei? sugestii? solutii?in primul rand..am vreo sansa?? se merita?? Link spre comentariu
sofian Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 cauta pe cineva care se pricepe si scoate mufa de la scanner si lipeste direct firele, cred eu ca este cel mai simplu Link spre comentariu
Vizitator sorin147 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 cauta pe cineva care se pricepe si scoate mufa de la scanner si lipeste direct firele, cred eu ca este cel mai simpluar fi simplu daca nu s-ar intrerupe firul. pt ca e destul de abuzat si calcat in picioare cedeaza si el. nu e asta o solutie! :P Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 ... scarbicesti pe la real, carrefour, ceva??? Link spre comentariu
Vizitator sorin147 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 nu! de ce intrebi? are vreo relevanta? Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 cauta pe cineva care se pricepe si scoate mufa de la scanner si lipeste direct firele, cred eu ca este cel mai simpluar fi simplu daca nu s-ar intrerupe firul. pt ca e destul de abuzat si calcat in picioare cedeaza si el. nu e asta o solutie! :P de-aia!!!! au astia de pe la hypermarketuri niste angajati... pfffff... genii, dom-le, nu alta!!!! Link spre comentariu
Vizitator sorin147 Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 asa sunt si astia de la firma de curierat!!! :):)dar, serios acuma...vreo solutie si la problema mea??? Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 ... singura chestie constructiva: pozeaza cablurile alea pe tablele birourilor, pe colturile peretilor, eventual, le tragi prin canal de cablu montat aparent...chestia cu radio... ar merge cu ceva tastaturi/mausi bluetooth (n-am auzit sa existe tastaturi bt), wireless, ceva... dar banu' bagat e destul de respectabil... ai iesi mai ieftin cu pozatul!!! Link spre comentariu
Vizitator sorin147 Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 tzeapa! Scannerul trebuie sa acopere o arie de vreo 30-40mp. Ma gandeam la ancorarea lui pe sus, cu ceva elastic, dar nici asta nu merge pt ca nici soferii nu sunt de laudat, intr-o seara unul a "plecat" cu tot calc dupa el dupa ce a agatat reteaua.M-am gandit la mai multe solutii, tot w/l e singura viabila.Bt are o raza mica de actiune dar, chiar si asa, cum se poate face leg de la un aparat cu 8 fire la emitator si decodarea semnalului la receptor? Link spre comentariu
d2134 Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Do you want the freedom of complete mobility with your bar code scanner? Do you want to eliminate the possibility of an operator pulling on the cable, stretching it near moving machinery and creating a safety hazard? The host computer is u p to 100 feet (30 m) away, and you can?t reach the keyboard or see the screen. Imagine interacting with the host computer as if you were standing beside it. The cordless SPEED DEMON provides a portable interface to the host, and is capable of real-time bi-directional communication.Intreb si eu ca unul care nu se pricepe: de ce nu cumperi scanere w/l gata facute?http://www.printer-repair-experts.com/wirelessbarcodescanners.htm Link spre comentariu
Vizitator sorin147 Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 pt ca unul w/l e de la vreo 1500 lei in sus , din cate am gasit eu, iar alea pe fir sunt 400-500, si deja le avem.situatia nu e dramatica si nu e imperativ nevoie de w/l dar, pt mine, care trebuie sa rezolv problemele aparute, uneori e enervant. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 6, 2008 Partajează Postat Noiembrie 6, 2008 eu zic sa pozezi cablaria pentru codurile de bare cat mai ascuns posibil, si sa bagi mousi si tastaturi wireless...as spune ca e un compromis acceptabil, pentru ca durerea ta e conexiunea pc-scanner de cod de bare... aia sa fie cablata, si cablurile puse la fereala... ca incolo, nu conteaza!!insa pregateste stocuri de baterii Link spre comentariu
Vizitator sorin147 Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 eu zic sa pozezi cablaria pentru codurile de bare cat mai ascuns posibil, si sa bagi mousi si tastaturi wireless...as spune ca e un compromis acceptabil, pentru ca durerea ta e conexiunea pc-scanner de cod de bare... aia sa fie cablata, si cablurile puse la fereala... ca incolo, nu conteaza!!insa pregateste stocuri de baterii nu am inteles cu ce anume ar trebui sa ma ajute tastaturile wireless??ascunderea cablului, in orice maniera, e imposibil, nu din cauza locului cat al faptului ca scannerul trebuie sa fie mobil...f mobil!oare se pot folosi 2 jucarele de emisie-receptie, din acelea folosite de paznici prin supermarketuri. se pot adapta sa trimita datele citite de scanner? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 scannerele tre sa fie mobile???eu am crezut ca sunt fixe, sau nu se plimba prea mult...tastaturile si soarecii wireless te ajuta la altceva.anume, ele vor lasa cablurile scannerelor in pace (conectate pe ps/2, da??), astfel incat sa poti poza cablurile in asa fel incat sa nu se mai impiedice geniile de ele...sau alta solutie: iei tastauri/mousi wireless cu raza rezonabil de mare de actiune...cu partea receptoare n-ai nici o treaba: o bagi la locul ei, si gata!!cu partea care are treaba cu emisia (adica aia din mouse/tastatura), va trebui sa hackeresti (hardware) la ea, astfel incat s-o adaptezi la mufa scannerelor... adica scannerul sa bage date in emitator!!!doar ca vrajeala asta sunt aproape sigur ca nu va fi acceptata din motive de "neconformitate" si "lipsa omologarii"... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Io zic s? tragi firele pe sus ?i s? mergi cu ele ca troleu'. Ia un scaner wireless. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum