Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare dimmer 380V

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Schema nu prea am de unde sa fac rost. Am cautat pe tot gogu si nu am gasit nimica. Dimmerul este Stairville D610H. In el are 6 sigurante ( pentru fiecare faza are 2 sigurante puse in paralel la intrare si iesirea sigurantei pleaca spre triace), o placa de comanda care alimenteaza display-ul si un cooler de racire al radiatorului de la triace. Placa de comanda este alimentata de la cele 3 faze si pentru fiecare faza pe placa are un transformator care se monteaza pe pcb pt alimentarea comenzi. Din placa de comanda pleaca fire spre triace si tot din sigurante pleaca fire spre triace pentru alimentarea becurilor. Cam asta ar fi schema in mare a dimmerului. Neavand schema in fata nu imi dau seama daca as alimenta pe fiecare faza ar mai functiona display-ul si coolerul si imi e sa nu il bulesc mai rau :nas:

Link spre comentariu

iesirea e trifazica sau mono?din ce zici,partea de comanda ar trebui sa mearga si monooricum,poti il poti desface(asta daca poti fizic) si deconectezi partea decomanda,o alimentezi separat si in loc de triace pui niste tranzistori,cevaun osciloscop ti-ar fi in cazul asta de ajutorverifica si tracele separat,sta se poate inclusiv in cc la tensiune mica(de la 6v in sus)-ai nevoie doar de un bec ca sarcina,o rezistenta pt comanda si niste fire

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări