Vizitator viobio Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 asa arata boxele de o"deosebita calitate",produse de o firma de renume,medii inalte arse la 40 45w,putere declarata de producator 100w sinus,150muzicali,180 impuls,filtre facute cu doi condensatori ,cablaj intern cu sirma de 0,5mm,lipituri neizolate,au costat 1000lei,produse in Danemarca(asa scria pe difuzoare si pe eticeta din spatele boxei,sunt ale unui prieten care nu a ascultat de sfatul meu sa cautam ceva sh de buna calitate sau sa faca el unele cu ajutorul meu ,este mare amator de superfirme daca nu are sigla de renume nu cumpara. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Pacat de ele si mai pacat de banii dati, insa de ce nu ai postat la boxe sau la difuzoare. Nu mai scrie cu majuscule. Link spre comentariu
hbi Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 fata de cele anuntate de zal, eu as mai completa faptul ca forumistii de la rubrica asta nu apreciaza faptul ca cineva face ''reclama'' la niste ''tigai'' ! nici eu nu agreez sa tipe cineva la mine, in consecinta invata sa folosesti tastatura, sau lasa-ne. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Oricum partea lemn-oasa arata mai bine decat partea fer-oasa. De aia au si fost 1000 RON. Dar cu 1000 Ron iti fac si eu partea lemn-oasa mai frumoasa. Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 la bodegaaaaaa. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 fata de cele anuntate de zal, eu as mai completa faptul ca forumistii de la rubrica asta nu apreciaza faptul ca cineva face ''reclama'' la niste ''tigai'' ! nici eu nu agreez sa tipe cineva la mine, in consecinta invata sa folosesti tastatura, sau lasa-ne.nu tip la nimeni,am pus poza cu filtrele care sunt doar doi condensatori,uimirea mea a fost imensa cind am vazut cum poate lucra o firma de renume mai cu seama ca ereau fabricate in Danemarca,sa stii ca daca esti arogant cu "llasa ne" nu ma impresionezi cu nimic,pun mai jos noile filtre facute de mine,accept toate comentariile tale hbi Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 bobinele sunt asezate extrem de prost!la fel conzii aia eletrolictici nu au ce cauta acolo(sunt cam multi si tind sa cred ca sunt si in calea semnalului(serie))Tot la stadiul de lada cu difuzoare se afla Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Credeam ca lumea deja s-a prins ca asa ceva se practica de foarte multa vreme si ca boxele acestea de "firma" sunt lucrate prost.@viobio Te rog frumos editeaza-ti primul post, la fel si titlul si scrie din nou fara tasta Caps Look activata. Daca nu, se muta la cosul de gunoi. Daca scri cu tasta Caps Look activata e ca si cum ai tipa, asa ca ai tipat cam la toata lumea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Credeam ca lumea deja s-a prins ca asa ceva se practica de foarte multa vreme si ca boxele acestea de "firma" sunt lucrate prost.@viobio Te rog frumos editeaza-ti primul post, la fel si titlul si scrie din nou fara tasta Caps Look activata. Daca nu, se muta la cosul de gunoi. Daca scri cu tasta Caps Look activata e ca si cum ai tipa, asa ca ai tipat cam la toata lumea.un om de treaba Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 bobinele sunt asezate extrem de prost!la fel conzii aia eletrolictici nu au ce cauta acolo(sunt cam multi si tind sa cred ca sunt si in calea semnalului(serie))Tot la stadiul de lada cu difuzoare se afla te rog spune mi cum sa le asez ca nu an prea multa experienta Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 bobinele sunt asezate extrem de prost!la fel conzii aia eletrolictici nu au ce cauta acolo(sunt cam multi si tind sa cred ca sunt si in calea semnalului(serie))Tot la stadiul de lada cu difuzoare se afla te rog spune mi cum sa le asez ca nu an prea multa experientapote fac un exercitiu sa vad cum gindesc altii? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 bobinele sunt asezate extrem de prost!la fel conzii aia eletrolictici nu au ce cauta acolo(sunt cam multi si tind sa cred ca sunt si in calea semnalului(serie))Tot la stadiul de lada cu difuzoare se afla sunt nepolerizati"copile" Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 vezi si tu aici http://www.troelsgravesen.dk/coils.htm ideea e ca axele lor sa fie dispuse in planuri diferite,daca nu cat mai departate sa nu se cupleze intre ele prin influenta undeva pe la jumatate este ex 6 care este cam cel mai bun.Daca mai apare o a treia poti sa o pui exact ca cea din dreapta din ex 5 de deasupra Conzii tai sunt electrolitici,si vb frumos sa nu ne luam in balon ca abia ai venit pe forum,'copile' Faptul ca sunt cate 2 in serie nu ii face nepolerizati,bipolaru nu e tot aia! Si ai rabdare si tu pana primesti raspuns,ca nu toti ne dam toata ziua pe forum,mai avem si altele de facut Habar n-am cum ai socotit filtrul ala ,apropo,cum l-ai socotit? Sarma deasemenea e cam subtire daca este folosita in sectiunea de joase.Acolo este bine sa nu treca rez in c.c. de 0,4-0,5ohmi macar daca vrei sa zici ca ai facut lucru bun.Ca asa le iei de-a gata din piazta dinalea universale 3 la 10 lei Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Se pare ce tot nu ai modificat nimic.Daca nu modifici eu chiar o sa iti ster topicul asta. Tine doar de aspectul forumului, nu ca as avea ceva personal.Si i mica intrebare: cum ai calculat noile filtre ? Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Topicul de fata releva mai multe aspecte decat s-ar parea:- credinta unora ca o placuta cu un nume mai mult sau mai putin "celebru" le asigura valoare sau calitate pentru banii dati.- neincrederea in ceva facut cu propria mana, asa zis-ul DIY;- lipsa de cunostiinte de baza, - mersul pe drumul de minima rezistenta;si o multime de alte aspecte care nu isi au rostul de a fi discutate aici.Cei care cred ca un nume celebru asigura ceva, trebuie sa se asigure SINGURI ca stiu exact pe ce dau banii. Azi, fuga dupa profit, preturile mici la produsele de mare serie aduc toate ponoasele posibile. 1.000 lei, adica circa 300 euro nu inseamna decat o suma DERIZORIE pentru care nu te poti astepta decat la un lucru facut in china, cu costuri minime, deci cu o calitate incerta si cu pretentii absurde de a reprezenta o valoare certa! Cine nu ma crede, si nu trebuie sa ma creada, se poate documenta. Sunt si in Rromanika o multime de reviste straineze care ne "arata calea"!!!Un produs de la care se poate pretinde calitate, macar medie, in bransa incintelor inseamna o investitie de minimum 2.000 - 3.000 de euro, nu lei, si nici atunci nu poti spune decat ca ai ceva la nivel mediu Cine crede altfel, e treaba lui si numai a lui! Eu, cel putin pot sustine ce spun! De aceea am pledat pentru DIY, pentru ca la aceiasi suma se poate obtine ceva mult mai bun din toate punctele de vedere, chiar si o clona a unei incinte care va place dar care se poate imbunatati cu putina logica si munca! Si invatatura! Ajungem astfel la cele 2 condensatoare si la "filtrul" din poza! Daca acesta trebuie sa inlocuiasca cele doua condensatoare, atunci, mai bine lasati incinta asa cum a facut-o danezu' cu ochi oblici! Nu se poate construi un filtru orbeste, cand nu ai datele incintei, cand nu poti masura nimic! Si mai ales cu ceva facut orbeste! Numarul de componente nu inseamna calitate, niste bobine executate cu sarma subtire strica tot, chiar daca urechea de elefant pe care o aveti va poate indica o "imbunatatire"! Desigur, decizia este a fiecaruia, dar cu asa o solutie mai bine lipsa.Ar fi bine ca fiecare sa priveasca atent la realizarile pe care le poate studia, sa se bazeze mai putin pe urechile lui, mai ales daca nici nu stie cum si ce ar trebui sa asculte, sa vada si calitatea, diferenta dintre valoare si pret. Experienta e capata incet, cu munca, dar e sigura in luarea deciziilor.Va doresc succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum