KOSTYKA Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 AM SI EU UN AMPLIFICATOR STEREO CE ESTE ALIMENTAT LA O TENSIUNE DE +-30V ,IAR CA FINALI ,ESTE ECHIPAT CU 2SA1301=2BUC. + 2SC3280=2BUC. PT O SINGURA IESIRE, DECI AR VENI IN TOTAL VREO 8 FINALI PE TOT CIRCUITUL IN VARIANTA STEREO, INTREBAREA E :CAM CE PUTERE AR DEBITA PE O SARCINA DE 4 OHM? AVAND IN VEDERE CA PE CABAJ ESTE IMPRIMAT ==2X500W, SI AS VREA SA STIU DACA E ASA SAU E NUMAI RECLAMA. TOTUSI DUPA PAREREA VOASTRA CAM CAT CREDETI CA SCOATE ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 la tensiunea aia nu scoate nici 100w pe 4 ohmi,e kitul ala chinezesc banuiescsi nu mai scrie cu caps! Link spre comentariu
mely17 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Salut!! Cu alimentare de +-/30 nu scoti mai mult de 60W!!! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Sigur e chinezaria aia buclucasa. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 La tensiunea asta, pe 4 ohmi se pot stoarce cu greu aproape 100W. Nici daca il pui in punte nu scoti 500w deci e vrajeala. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 intr-adevar e o porcarie chinezeasca dar asta e se mai inteapa lumea,recunosc , totusi mi-am luat cam degeaba boxe de 600w/4 ohm ,si acum stiu datorita voua de ce nu sunau totusi de 500w macar, oricum sunt dispus sa imi fac si singur un montaj de vreo 400/500w ,a-ti avea cumva o schema si vreun cablaj ceva? ce mi-ati recomanda? inca ceva tensiunea este dubla: +30V==GND==-30v Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Fi sigur ca s-a inteles ca e vorba de tensiune dubla, in privinta schemelor, gasesti mai sus tot felul, la ''Scheme de amplificatoare''. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 am gasit o schema de 1000w si sunt interesat sa o fac dar spuuneti-mi care e mai buna din ele desi par la fel? Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 si cablajul merge asta? Link spre comentariu
Metallman Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Oricare din ele functioneaza...Dupa cum imi dau seama...esti la inceput... asa ca mare grija ce vrei sa faci acolo.Lasand electrocutarea deoparte, risti sa pierzi o gramada de bani.Si asta calculand la 5 lei un final => 5*20 = 100 lei dintr-un foc ptr. un modul. Iar imperecherea finalilor nu este deloc asa simpla cum pare.Daca nu ai o galeata de finali langa tine nu faci mare lucru.Transformatorul nu este de asemenea ieftin.Daca nu iti iese, arunci un sac de bani pe fereastra!Repet: pare simplu de facut acest av1000 si suna tentant faptul ca are 1KW. Aparentele inseala (valabil pentru incepatori)!Incearca pentru inceput sa faci un IPA400.Este mult mai simplu si ieftin.Dar pentru a scapa de batai de cap... iti recomand sa iei modulele gata facute de la Vasile. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Fi sigur ca s-a inteles ca e vorba de tensiune dubla, in privinta schemelor, gasesti mai sus tot felul, la ''Scheme de amplificatoare''.as putea sa ii schimb finalii ,sa ii maresc tensiunea? sau ce pot face pt a obtine o putere mai mare ? :mhttp://www.elforum.info/posting.php?mode=smilies&f=5#ultumesc Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Ai cam multe de modificat: piese, trafo, radiator, condensatori, punte, etc. Daca esti si incepator, e greu. Link spre comentariu
KOSTYKA Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Ai cam multe de modificat: piese, trafo, radiator, condensatori, punte, etc. Daca esti si incepator, e greu. si cam ce piese ar trebui sa schimb?in afara de punte ,finali, conzii de filtrare , radiator, as dori sa-l alimentez la+-50V? Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 pentru tensiunea aia cauta la sectiunea cu scheme av400/ipa400.Nu ii faci nici o modificare.Poti obtine aprox 400w la 2 ohmi cu alimentarea aia. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum