Andr3y Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Bine. Atunci spune-mi tu ce ai face aici (sau ma apuc eu sa fac combinatii de fire si teste!Vreau doar sa le lipesc ca "la carte"): Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Schema de la Selena a tot fost publicata prin Tehnium, iar de pe site-uri .ru se poate gasi cu siguranta.Nu-i problema daca intrebi, prefer pe cineva care pune 1000 de intrebari infantile decat pe cineva carese crede ceea ce nu este."Esti pe jumatate destept daca stii la ce esti prost." Link spre comentariu
Andr3y Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 :bere: Am niste scheme dar nu ma prind inca... Link spre comentariu
yo6pir Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Da. Se pare ca am ofensat pe cine nu trebuie.Spor la cautat prin scheme, Andr3y! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 @simnakoviNu ai ofensat pe nimeni, stai linistit. Omul trebuie incurajat sa intrebe. Candva si eu am facutaceeasi greseala. Daca o intrebare pare banala, o poti ignora. Nu esti obligat sa faci sapaturipentru a-i raspunde omului sau sa-i explici chestii banale. Ok, hai sa nu mai polemizam.Spor la surubarit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum