Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator AD-PIC02 bus busy or hardware error

bogdicy

Postări Recomandate

Am cumparat de la adelaida un programator AD-PIC 02 si imi da cu ponyprog eroarea asta:bus busy or hardware error(-11)am facut setari care mai sunt pe situri dar nu merge?Astept un sfat..Ce sa mai fac...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

3

• bogdicy

3

• Nonny149

2

Top autori în acest subiect

Am cumparat de la adelaida un programator AD-PIC 02 si imi da cu ponyprog eroarea asta:bus busy or hardware error(-11)am facut setari care mai sunt pe situri dar nu merge?Astept un sfat..Ce sa mai fac...

odata cu programatorul se da si-o discheta,pe care ai toate instructiunile de instalare.procedeaza asa cum scrie acolo..si va merge sigur.
Link spre comentariu

Scuze , rog sa fie mutat unde trebuie.Am un cd cu ICProg si driverul.Am facut exact si nu merge nii cu ponyprog nici cu ICprog.

vezi sa nu fie vreo greseala de conectare la calculator.eu am cumparat tot de la Adelaida,si-a mers din prima.
Link spre comentariu

Problema rezolvata.Cablu serial era de vina.Am luat alt cablu serial si acum totul este ok.Cu ICProg merge ok.Mentionez ca si primul cablu este nou la tipla.Deci cine are problema asta sa incerce cu alt cablu serial.Multumesc pt sfaturi.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator radio_blanck

eu am cumparat ad pic 01 si nu stiu cum sal fac sa merga cu winpic800 mai demult am nimerit setarile da acum nu mai stiu el merge cu JDM are cineva idee ce setari trebuiesc facute?merge cu ic prog da e prea slab ca si soft

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări