Vizitator sorin6 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Unul WiFi, de preferinta... Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 cum dreq sa mearga cu switch?????? Am zis ca se procedeaza ca la clicknet :sparge:cu modem ADSL , am instalat softul de pe CD pe PC si pe laptop ,am verificat daca merge pe fiecare independent ,la PC am montat o placa e retea ca nu avea , apoi am folosit un switch si merge !stai, s-o luam... ca la gradinita, da?? adica tu ai bagat mufa de out a modemului adsl (aia care se baga in placa de retea a PC-ului) intr-un switch, si din switchul ala ai plecat cu 2 cabluri la desktop si la leptoc??? Link spre comentariu
vio2007 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 stai, s-o luam... ca la gradinita, da?? adica tu ai bagat mufa de out a modemului adsl (aia care se baga in placa de retea a PC-ului) intr-un switch, si din switchul ala ai plecat cu 2 cabluri la desktop si la leptoc??? Exact asa , merg de un an fara probleme (modemul ADSL este Multi - User nu Basic ) Link spre comentariu
ssilvviu Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Inseamna ca ai router ADSL, nu modem simplu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum