Electron Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Intentionez sa cumpar o imprimanta laser pe care vreau sa o folosesc mai ales la facut cablaje.Cerintele mele ar fi urmatoarele:1. rezolutie buna, preferabil 1200x1200 dpi2. capacitatea de a regla cantitatea de toner depusa pe hartie3. fiabilitateIn legatura cu rezolutia, am observat ca unele imprimante au o rezolutie declarata de producator de 1200 "image quality" sau rezoltuii de genul 1200 x 600, sau 2400 x 600. Cat de reale sunt acestea?Vreau sa stiu ce imprimanta ar fi indicata pentru nevoile mele, si daca imprimantele laser pot printa si pe altceva decat hartie obisnuita, de exemplu folie transparenta sau hartie foto lucioasa. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 1200x600 merge doar daca ai foaie mai lunga(cred ca 2xA4 ca lungime)pe foaie A4 printeaza cu 600x600da,cu imprimanta laser poti printa pe folie transparenta,dar doar pe cea speciala pt laser(ca sa nu se topeasca in cuptor) Link spre comentariu
Electron Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Legat de fiabilitate si pretul consumabilelor, ce recomandari aveti? Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 atentie ca cele noi nu prea sunt reincarcabile(au cipuri)un brother hl1250,sh,dar cu toner nou nout si 1 an gar gasesti pe la 1,3 miltamburul poate avea insa mici urme(curatabile sau nu)asta am eu si in mare sunt multumit(n-am deschis-o sa vad daca are semireglabil pt dozarea tonerului,dar o s-o fac,ca tot mi-a expirat garantia )eventual cauta-i manualul servicesi diefrenta intre asta si una noua e si capacitatea tonerului(6000pg fata de 1500,dar depinde si de imp/cartus) Link spre comentariu
Yo4You Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 pune mana pe un HP laserjet 4 plus imprimante mai vechi la alea le puteai doza cat toner , rezolutie etc are meniu un display . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum