yo3ihg Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 am gasit azi in politehnica printre vechiturile pe care le aruncau din laboratoare, o valiza mare, foarte solid construita si etansa cu tuburi de microunde GI-22 si canale de undastie cineva ce este acest aparat si la ce folosea? Link spre comentariu
yo3ihg Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 am demontat si fundul valizei, acolo am gasit un tub GMI-6 si multe placi cu tranzistori anticistie cineva rusa?in ultima poza par a fi niste antene, erau ascunse in capacul de sus Link spre comentariu
yo3ihg Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 nu erau ca luam si yo, mai erau niste generatoare de semnal vechi, un osciloscop mare ( din care am scos 44 de tuburi rusesti) si alte diverse gioarse neidentificate Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 "??????????? ?????????? ??? ???????? ???????-???????? ??????? ????-2" adica aparatura pentru verificarea sistemelor de antene si fideri (linii de alimentare) [utilizate in aviatie] Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 27, 2008 Administratori Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Asta da lucratura, facut sa dureze o vesnicie nu ca si americanismele din ziua de azi Link spre comentariu
yo3ihg Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 este lucrat excelent, desi pe el erau tone de praf, inauntru nici un fir, abia l-am desfacut.Traian, imi poti spune cum verifica cutiuta asta fiderii, are doar o mufa pe laterala cu 4 pini, sau prin inductie cu "antenele" alea ascunse in capac? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Nu stiu.Ce este acolo par mai degraba niste antene de microunde... Link spre comentariu
Vizitator apple Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 cu acest aparat se verificau parametrii fiderilor:coeficient de atenuare, nivel de zgomot.....Expl: atunci cand se conecteaza un fider intre emitator si antena,lungimea acestuia trebuie calculata astfel incat la antena sa se obtina semnal maxim.....bla bla bla.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum