adicontakt Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 ia legatura cu dudikoff , mie el mi l-a facut Link spre comentariu
lorik199 Postat Aprilie 5, 2009 Partajează Postat Aprilie 5, 2009 multumesc de PCB Depanatoru' Link spre comentariu
Vizitator darknight Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Pune si tu poze cu proiectu terminat sa vadem si noi sunt si eu in abc am integratu si caut placa Link spre comentariu
Vizitator Michael Joseph Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Din pacate Dudikoff are BAN si nu poate sa raspunda, dar mi-a dat mie cablajul sa vi-l dau : [attachment=0]pcb.rar[/attachment] Pentru detalii constructve aici : http://www.audio-electronics.go.ro/DAC.html Link spre comentariu
Mindware Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Vad ca fenomenul ia avant.... Foarte bine... Abia ce am facut si eu rost de un pcm2707 si momentan ma chinui sa inteleg exact ce trebuie sa schimb in schema din datasheet.Incerc sa fac varianta bus-powered si din cate retin pot folosi drept sarcina chiar castile..... Insa..inainte sa ma apuc de treaba infernala in eagle... intreb si eu daca a mai incercat cineva cu 2707 sa faca ceva de genul asta..sau macar sfaturi...se recomanda smd-uri?...sincer le prefer... Si cel mai arzator aspect... unde si cum corodez pcb-ul? ..am trasee de 0,4 mm..si nu am mai lucrat niciodata la aceasta scara.... O sa incerc sa tin la curent cititoru' electronist/amator si nu numai...cu progresul acestui periferic.... Multumesc anticipat ptr oricine imi poate oferi informatii Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Pune si tu poze cu proiectu terminat sa vadem si noi sunt si eu in abc am integratu si caut placa daca zici de mine poze sunt mai in urma in topicul asta Link spre comentariu
Depanatoru Postat Mai 12, 2009 Autor Partajează Postat Mai 12, 2009 Vad ca fenomenul ia avant.... Foarte bine... Abia ce am facut si eu rost de un pcm2707 si momentan ma chinui sa inteleg exact ce trebuie sa schimb in schema din datasheet.Incerc sa fac varianta bus-powered si din cate retin pot folosi drept sarcina chiar castile..... Insa..inainte sa ma apuc de treaba infernala in eagle... intreb si eu daca a mai incercat cineva cu 2707 sa faca ceva de genul asta..sau macar sfaturi...se recomanda smd-uri?...sincer le prefer... Si cel mai arzator aspect... unde si cum corodez pcb-ul? ..am trasee de 0,4 mm..si nu am mai lucrat niciodata la aceasta scara.... O sa incerc sa tin la curent cititoru' electronist/amator si nu numai...cu progresul acestui periferic.... Multumesc anticipat ptr oricine imi poate oferi informatii Cu PCM2707 nu am lucrat inca , dar din moment ce e asamanator cu PCM2704 va functiona foarte bine cu SMD-uri , chiar recomand . In legatura cu PCB-ul , pot sa ti-l fac , cred ca ai vazut pozele de la inceput . Link spre comentariu
Vizitator Michael Joseph Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 Multumesc anticipat ptr oricine imi poate oferi informatii Vezi cu 3 posturi mai sus ca ai tot ce-ti trebuie. PCB-ul e atasat iar poze si schema gasesti pe site-ul indicat. Link spre comentariu
Mindware Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 din nefericire...2704 are capsula DB...iar 2707(cel p care il am eu) are capsula PJT.....(prima e dreptunghiulara,iar a doua e cea patrata.....seamna cu un chip de bios)...si inca nu am gasit nicaieri nici schema exacta si sigura pentru bus powered /headphone out, si nici un fel de pcb..nicaieri...Ma voi apuca de deslusit datasheetul sa ii refac schema manual,orientativ dupa 704...insa..prefer ceva fullproof...garantat...ptr ca nu shtiu daca mai fac rost d alt pcm daca il bushesc p asta..... :cry: multzam fain inca o data :bere: Link spre comentariu
Mindware Postat Mai 14, 2009 Partajează Postat Mai 14, 2009 ce m-as face eu fara simmy ms mult man..raman dator Link spre comentariu
Mindware Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 dap vad k le-ai lucrat exemplar..si placa audio..si pe tanti Doina sa o stapaneshti sanatos...si fie ca semnalul amplificat de acest cuplu sa fie exemplar si perfect..!casa de piatra :rade:L.E. >> ..si sa speram ca al meu 707 va fi si el gata curand..insa cu sesiunea asta... ma indoiesc.... Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 frumos ,superba si carcasa ii da un aer profi. iesirea digitala nu o folosesti? Link spre comentariu
djlove Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Si eu te felicit pentru realizare! de unde ai luat acea carcasa? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Frumoasa cutia , felicitari . Iesirea digitala nici eu nu o folosesc , poate urmeaza sa fac ceva in sensul asta , desi mai potrivit ar fi un PCM2707 . Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 eu i-am pus un "senzor" optic de la un dvd si scot pe el . se aude mai bine dacat pe anlogic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum