adicontakt Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 pe mine m-a multumit pcm-ul foloseam iesirea spdif optic Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Nu ma pling de pcm-uri, am una la servici si una acasa, ambele facute de mine. Tipul de la burr brown (pe vremea aia) care a proiectat pcm2702 parea ca stie ce face, povestea respectiva circula pe net, dupa ce am citit-o m-am apucat de prima placa. Din cite zicea burr brown nu lasa sa iasa un circuit daca nu trecea de un test de auditie, l-au prins si pe el cu prima versiune ca nu era ok. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Povestea este doar o... poveste.PCM27xx si 29xx sunt niste chip-uri ieftine care-si fac treaba onorabil pe analog sau digital. Dar raman in clasa medie si nu se vor putea compara niciodata cu solutiile folosite de M-Audio sau Asus in produsele de top.Iar in diy raman la clasa "exercitii" langa radioreceptorul cu un tranzistor si bistabilul cu leduri. Incercati sa treceti peste. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Buna seara. Vin si eu cu o intrebare...Care ar fi cea mai buna alegere - o placa de sunet Asus xonar dg sau o placa facuta cu pcm270X ca decodor USB I2s urmat de un dac gen tda1543 sau WM8740. Va fi folosita oar pentru muzica si va face parte dintr-un sistem audio cat de cat decent.Va mulrumesc. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Eu votez pentru USB-> I2S-> Dac (cu WM8740 sau ceva superior).Am si Xonar DGX dar si diverse dac-uri.In orice caz, conteaza foarte mult amplificatorul si boxele. Cu TDA si SAL nu vei auzi diferente. Link spre comentariu
Palade Vlad Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Atunci o sa strang bani ca sa construiesc varianta cu pcm si wm8740. Momentan nu am un sistem foarte bun insa lucrez la un amplificator cu lm3886 (care va fi si el upgradat cand imi voi permite) si la niste incinte cu difuzoare tonsil gtc16/40/1 si tweeter tot tonsil GDWK 10/80/19. Din pacate totul aavanseaza destul de greu si din cauza banilor si din cauza timpului.Multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Tenor pare ca este " ultimul racnet " acum la chipuri care convertesc USB ---> I2S.Suna foarte bine si iesirea de spdif si iesirea i2s de la tenor. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Se pare ca da, si este compatibil usb 2.0 deci poate mai mult de 16/48. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum