adicontakt Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 eu am pus direct pe statie si a mers. Link spre comentariu
glide Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 thefirstdj daca te rog nu pui un pdf si cu valorile componentelor (pentru PCM2704 usb powered)....mscondesatoarele rosii sunt mai speciale? ceva special pt audio.... Link spre comentariu
Vizitator Andry Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Mi-au aprobat si mie cererea pe TI ( dupa discutii telefonice cu o don'soara din USA ), am comandat 2buc PCM2704 , 1 buc OPA4143 si 1buc BUF634 ( amplif casti ). O sa revin, probabil peste o saptamana cel mai devreme, cu rezultatul, depinde cand ajuns sampleurile.Doreste cineva un schimb PCM2704 pentru un PCM2906? Nu am gasit PCM2906 free sample, asa ca am luat 2 PCM2704 . Multumesc! Link spre comentariu
apollo11 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Mai are cineva de vanzare placi pentru PCM2704 sau 2706? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Cablajul e disponibil pe forum, ia legătura cu glide:viewtopic.php?f=61&t=68637&start=120 Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Un model de cablaj cu alimentare separata gasesc si eu???Am citit forumul si nu am gasit decat usbpowered(sau poate nu am vazut eu bine)Noroc... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 nu ai vazut bine. cteste incepand cu prima pagina. Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Am o placa gata facutaviewtopic.php?f=59&t=66883 Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Datorita amabilitatii celor de la TI, am devenit si eu posesorul unor Free Sample PCM2704. :)Am desenat si un cablaj cu componente discrete, nu smd-uri, deoarece si lipirea lui PCM2704 este destul de dificila. [attachment=1]PCM2704 - 1.jpg[/attachment][attachment=0]PCM2704 - 2.jpg[/attachment]Mai trebuie verificat sa nu contina greseli si apoi il voi realiza fizic.Numai bine. Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Am realizat fizic cablajul pentru placa de sunet pe usb, cu PCM 2704.Urmeaza sa vad cum ma descurc cu lipirea PCM-ului, este destul de finut, dar sper sa reusesc. [attachment=0]PCM2704.jpg[/attachment] Link spre comentariu
cosmin_h Postat Mai 4, 2011 Partajează Postat Mai 4, 2011 Am realizat fizic cablajul pentru placa de sunet pe usb, cu PCM 2704.Urmeaza sa vad cum ma descurc cu lipirea PCM-ului, este destul de finut, dar sper sa reusesc. [attachment=0]PCM2704.jpg[/attachment]O sa reusesti, eu am lipit 2 PCM-uri cu pistolul de lipit si au functionat fara probleme.Bafta si asteptam pareri dupa ce o finalizezi Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Am reusit sa lipesc si PCM2704 , cu statia de lipit, la care am confectionat un varf subtire.L-am montat putin stramb, asta este, nu prea am experienta cu smd-urile astea.Ce se vad pe cablaj, acele zgarieturi, sunt de la spray-ul cu sacaz (Flux) aplicat pe cablaj. Oricum l-am "parfumat" din nou dupa lipirea CI.Am lipit PCM-ul pana sa gauresc cablajul, daca era sa stric ceva (PCM-ul si cablajul), realizam alt cablaj si incercam cu al 2-lea PCM.Urmeaza sa gauresc cablajul si sa montez componentele (toate sunt TH) si sa vedem cum functioneaza.Revin cu amanunte dupa testarea LIVE.Cred ca a iesit destul de bine lipit PCM-ul, pentru inceput. [attachment=1]PCM2704 lipit - 1.jpg[/attachment][attachment=0]PCM2704 lipit - 2.jpg[/attachment] Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 A ieșit foarte bine! Însă metoda pe care bănuiesc că ai folosit-o nu e cea mai bună. Probabil ai utilizat un vârf conic foarte subțire, cu care ai lipit fiecare picioruș în parte. Vârfurile conice nu prea sunt bune... pentru SMD folosește tehnicile din video, iar pentru componente through-hole utilizează un vârf de acest fel (chisel tip). O să fie o plăcere să lipești piese. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQJmYcZK46DQ7XuP-tsKNMJ73FE-Jo00-B-Gu658WRlBF-nGrxlRxSo8ig 5uiroWBkdFY V_cDV92IuWY Ql6Vkw5wswU Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 de unde sa cumperi un asemenea varf si fara sa coste cat o statie de lipit ?plus ca sub microscop se lucreaza cu mai multa lejeritate, vezi exact ce faci. Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 A ieșit foarte bine! Însă metoda pe care bănuiesc că ai folosit-o nu e cea mai bună. Probabil ai utilizat un vârf conic foarte subțire, cu care ai lipit fiecare picioruș în parte. Vârfurile conice nu prea sunt bune... pentru SMD folosește tehnicile din video, iar pentru componente through-hole utilizează un vârf de acest fel (chisel tip). O să fie o plăcere să lipești piese. Pentru inceput, cred ca este destul de bine, mersi pentru apreciere.Ai dreptate, am folosit un varf conic, subtire la varf, l-am facut la strung din alama. Am sa fac si unul lat, asemanator ca cel din video, sau poate cumpar. Poate am sa deprind mai bine tehnica de lipit smd-uri, e al 2-lea CI de acest gen (smd) lipit de mine. Intreb acum pe cei care se pricep mai bine, momentan nu gasesc prin cutii un Q-12 Mhz, in schimb am destule Q=11,059200 Mhz. Oare il pot folosi in acest montaj in locul celui de 12 Mhz? Ce ar afecta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum