Vizitator sorin6 Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Bravo Cu un circuit care gereaza iesiri I2S nu ai incercat ? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Mersi . Urmeaza si I2S , sunt curios daca se simte diferenta de sunet cu un DAC extern mai performant . Link spre comentariu
danzup Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Super proiectul si realizarea !Felicitari si din partea mea !Am si eu in lucru un Dac extern dar partea cu USB nu e pe lista mea .... deh sunt mai conservator :nu am nici un fel de muzica pe calculator .Muzica sta doar pe CD, SACD si discuri de pickup originale ... Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Ce DAC vrei sa folosesti ? Eu am multe melodii mp3 , ascult radiouri pe internet , dar nu inseamna ca nu folosesc si alte surse . Ce se vede in poza e CD-playerul meu modificat , montajul cu lampa ECC88 este buffer pe iesire , montat direct dupa DAC , asa am scos din circuitul audio un operational si o parte din procesorul de comenzi . Imbunatatirea in calitatea sunetului se simte . Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 am primit urmatorul mail de la texas instrumentssa inteleg ca nu imi trimit sampleurile? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Asa se pare ... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 :cry: zdrentele Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 eu unu nu ma supar si pot da si explicatia: am crezut ca daca comand doar unu sau doua nu o sa imi trimita, adica ce rost are sa cheltui o caruta de bani pe transport daca valoarea coletului e mai mica. e prima oara cand comand asa ceva si nu stiu cum trebuie facut exact. oricum aveam de gind sa donez din ele Link spre comentariu
danb1974 Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Schema e cea din datasheet , am ales modul de alimentare "self-powered" datorita performantelor mai bune .Pai nu e mai bine cu alimentare externa? Ca tensiunea aia care vine din calculator numai lipsita de zgomot nu e. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Tocmai ca e cu alimentare externa , "self-powered" asta inseamna , fata de "bus-powered" care inseamna ca se alimenteaza din portul USB . Placa se alimenteaza cu circa 9V din exterior , care se stabilizeaza la 3,3V cu un c.i TL431 ( are capsula ca un tranzistor BC in poza ) , apoi diferitele blocuri din integrat sunt alimentate prin filtre LC , pentru a reduce la minim zgomotul si alte probleme . Link spre comentariu
EmyRulz Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Felicitari si din partea mea pentru realizare! Link spre comentariu
danzup Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Ce DAC vrei sa folosesti ? Eu am multe melodii mp3 , ascult radiouri pe internet , dar nu inseamna ca nu folosesc si alte surse . Ce se vede in poza e CD-playerul meu modificat , montajul cu lampa ECC88 este buffer pe iesire , montat direct dupa DAC , asa am scos din circuitul audio un operational si o parte din procesorul de comenzi . Imbunatatirea in calitatea sunetului se simte .De fapt 2 dacuri / 2 proiecte :TDA1541 pentru primul proiect si TDA1543 pentru al doilea . Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 DIn cate stiam eu, in audio, problema mare nu sunt DAC-urile ci filtrele analogice care vin dupa DAC-uri. Link spre comentariu
danzup Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 DIn cate stiam eu, in audio, problema mare nu sunt DAC-urile ci filtrele analogice care vin dupa DAC-uri.Pai nu am filtru dupa dac : o rezistenta direct pe DAC si apoi tuburi ca buffer ! Si gata ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum