Depanatoru Postat Mai 17, 2010 Autor Partajează Postat Mai 17, 2010 Eu va fac cu 10 lei cablajul si 15 lei cu piesele SMD montate ( fara integrat desigur ) . Poze in primul post al topicului . Cine vrea si poate sa-si faca singur sa ma caute sa-i dau fisierul cu cablajul ( gratuit fireste ) . Link spre comentariu
Vizitator torelu Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 M-ar interesa si pe mine 2 cablaje deocamdata. In prima poza vad varianta cu piese normale, nu SMD. Ce varianta recomandati? Nu ma intereseaza in mod special dimensiunile, din cate vad si cea cu piese normale e foarte mica. Eu deocamdata nu am decat integratul. Bine, as avea placi vechi de unde as putea recupera piese dar nu stiu cum se face cu condensatorii sa ii masor. Rezistentele am vazut ca sunt scrise si am masurat vreo 2 si pe multimetru par OK. Sa iau piesele de la magazin? Pe Maica Domnului le gasesc? Are cineva o lista cu toate piesele ca sa nu uit vreo ceva? Sau le iau din fisa integratului? Prea multe intrebari? :jytuiyuInca una: SMD-urile resita bine la temperaturile care apar la lipire? Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Poti sa folosesti linistit smd-uri, numai sa nu le incalzesti excesiv. Daca vrei poti sa folosesti rezistente cu pelicula metalica(metal film). Sunt putin mai scumpe, dar cica sunt mai audiofile. Se gasesc in ambele variante, smd si normale. Link spre comentariu
Vizitator torelu Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 De unde cumparati voi piesele?Lista pieselor e ok asta din Datasheet? Adica: "NOTE: X1: 12-MHz crystal resonator. C1, C2: 10-pF to 33-pF capacitor (depending on load capacitance of crystal resonator). C3-C7: 1-mF ceramic capacitor. C8: 10-mF electrolytic capacitor. C9, C10: 100-mF electrolytic capacitor (depending on tradeoff between required frequency response and discharge time for resume). C11, C12: 0.022-mF ceramic capacitor. C13, C14: 1-mF electrolytic capacitor. R1: 1 MΩ resistor. R2, R9: 1.5 kΩ resistors. R3, R4: 22 Ω resistors. R5, R6: 16 Ω resistors. R7, R8: 330 Ω resistors (depending on tradeoff between required THD performance and pop-noise level for suspend)."Stiti cumva sa existe o varianta asemanatoare de chip cu mai multe canale (5.1 de ex? ).LE: scuze, nu mai am rabdare ... Link spre comentariu
thefirstdj Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Varianta cu alimentare externa, stabilizare pentru PCM cu LF33 si iesire amplificata cu OPA2134 (alimentat diferential): Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Unde ai pomenit casti cu intrare RCA? Mufele alea sunt foarte bine unde sunt puse, pentru ca de-acolo pleci cu cablu la intrarea in amplificator. Care are mufele de intrare tot pe spate.upsss... eu mă gândeam la "cutie" unică, aka dac plus amplificator de căşti, de-aia mă miram...nu m-am gândit nici o clipă la 2 cutii, una cu dacul, una cu amplificatorul, fie el de căşti sau pentru difuzoare... de fapt e cam normal... cu cât mai multe "cutii" am pe masă, cu atât sunt mai mari şansele ca mariei să i se pară o jucărie atractivă...şi cum abia are 2 ani, şi orice e suficient de atractiv i se pare o jucărie... Link spre comentariu
thefirstdj Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 PCM2704 + LF33 + OPA2134 (gain x2) + Virtual Ground Tensiune de alimentare: 12 - 24Vcc Rubycon Black Gate pe ieșiri Link spre comentariu
volhov Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Frumos lucrat. Felicitari!Ai cablaje disponibile? Link spre comentariu
andiy Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Frumoasa realizare! Bravo!Mufele RCA de unde le-ai luat? Imi poti da un link/cod, te rog.Multumesc Link spre comentariu
thefirstdj Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Mulțumesc pentru aprecieri!O să am cablaje, însă mai dureaza un pic.Mufele RCA sunt luate de la TME, cod "CC-134B/GOLD" pentru negru si cod "CC-134R/GOLD" pentru rosu. Link spre comentariu
andiy Postat Iunie 10, 2010 Partajează Postat Iunie 10, 2010 Mulțumesc pentru aprecieri!O să am cablaje, însă mai dureaza un pic.Mufele RCA sunt luate de la TME, cod "CC-134B/GOLD" pentru negru si cod "CC-134R/GOLD" pentru rosu.saru-mana Link spre comentariu
Vizitator torelu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Salut!Am terminat si eu circuitul (prima varianta) si se aude f. bine dar dupa putin timp se intampla ceva ca placa se blocheaza, windows-ul spune ca nu o mai recunoaste si incepe sa paraie. Am modificat alimentarea astfel incat sa pun 12V pe intrare dar nu stiu daca asta e problema. Am facut teste pe 9V cu o baterie si a mers OK cateva minute, pana s-a descarcat bateria. Cu rezistenta pe intrare modificata (multam Depanatoru') am masurat tensiunile si am cam 11.5 pe intrare (se pare ca traf-ul nu scoate chiar 12) si 3.14 unde ar trebui sa am 3.3. Sa il supere oare diferenta asta?Idei? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 La un calcul sumar pare sa fie OK ca si alimentare , dar cum am recomandat la toata lumea ar trebui alimentata placa dintr-un stabilizator de 9V , 7809 . Sau facut ceva stabilizator zener + tranzistor . In mod normal ar trebui sa functioneze conform catalogului intre 3V si 3,6V . Vezi daca intr-adevar merge bine cu bateria de 9V.Pot sa fie si anumite probleme de Windows ... cate calculatoare atatea posibile probleme Link spre comentariu
Vizitator torelu Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Probleme de Windows nu cred ca sunt pentru ca atunci cand incepe sa paraie se stinge si ledul si Win-ul zice ca nu mai vede placa. Cred totusi ca e ceva de alimentare...Cu bateria de 9V a mers ceva mai mult, dar a papat-o f. repede, chiar nu ma asteptam Bine, nici nu e cine stie ce, dar parca nu as da 10 lei pe o baterie mai buna doar ca sa vad cum merge 10 minute...LE: am uitat sa specific. Dupa ce se blocheaza intra intr-un mod ciudat pentru ca se aud pocniturile alea si fara sa leg USB-ul. Dupa ce il leg se face leagatura cu Widows-ul (se aude un poc mai taricel) si merge iar un timp bine pana se blocheaza iar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum