ratza Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Dac? nu influen?eaz? e OK. Cred c? am devenit eu prea pr?p?stios cînd e vorba de zgomot. S-o ascul?i cu pl?cere. Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Juc?ria finalizat?: la varianta asta cei doi condensatori de pe cristalul de quartz mi se pare mie sau trebuiau conectati la masa? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Trebuie conectati la masa , nici proiectarea din eagle de mai sus nu e corecta , ma mir cum i-a mers autorului ... Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 nu am puricat cablajul;ce greseli ai observat?sa ne spuna autorul daca a mers Link spre comentariu
Depanatoru Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Imi cer scuze , proiectarea pare sa fie corecta in principiu ca si conexiuni , dar nu se lasa planul ala de masa neconectat la nimic ( zona cu mult cupru ce umple spatiile goale si intra printre trasee , pentru cine nu stie ) . Link spre comentariu
thefirstdj Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Cablajul ala din pdf-ul atasat de tine e gresit (condesatorii de la cuart nu sunt legati la masa si usb-ul e pus in oglinda), insa nu am crezut ca a apucat cineva sa-l downloadeze (asa e cand ai fisiere in pc cu nume asemanatoare, le mai incurci). Ziua urmatoare deja il inlocuisem cu celalalt pdf, care e corect. In ceea ce priveste planul de masa, eu nu l-as numi plan de masa, ci am facut asa ca sa fie mai putin cupru de corodat. In mod special nu l-am conectat la masa. Foloseste cu incredere pdf-ul pe care il poti descarca din link-ul dat de mine, este testat si functioneaza fara probleme! ps. daca tot vreti prima varianta o gasiti aici: http://www.art-fi.ro/share/PCM2704v1.pdf testata, bineinteles Link spre comentariu
costy Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 nu e problema cu usb in oglinda caci voi lipi cu fire pana la mufa din spate(o voi pune intr-o statie) Link spre comentariu
Vizitator SxN Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Caut ceva asemanator dar care sa aiba si o pereche de intrari.Sugestii? Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Absolut.viewtopic.php?f=26&t=49118 Link spre comentariu
nouvenit Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Dispune cineva de un integrat in plus, sa imi dea si mie unul, orice tip numai sa poata fi folosit pentru o placa de sunet pe usb, dau cat face si o bere in plus Vreau sa scap de audio onboard.Multumesc!Scuze de of topic. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Cere free sample de la TI, eu am luat de nu mult in felul asta, pe persoana, numai ca am stat un pic ca nu era pe stoc.Dupa care s-a dovedit ca problema mare e sa gasesc pe cineva sa-mi faca cablajul - dupa care sa vad daca reusesc sa-l lipesc fara statie de aer cald. Link spre comentariu
nouvenit Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Voi incerca, sper sa nu imi refuze cererea. Ma incurcam la completarea datelor. Si apropo, te suna? ce te intreaba? verifica daca esti student si ce vrei sa faci cu integratele? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 iti trimite confirmarea pe email daca ai completata totul cum trebuie , dupa care cand ajunge pachetul in europa te suna un reprezentant ( pe mine m-au sunat din germania , vorbea romana tipul , de fapt cred ca era roman, si te intreaba in ce scop folosesti integratele , nimic mai mult) , ai girja cate comanzi , nu te pune sa comanzi ca nebunul din toate cate ceva pt ca in curand vor disparea free sample catre romania . inca ceva incearca sa folosesti o adresa de mail care nu apartine de yahoo, pe mine m-au refuzat prima oara dupa care ma refacut cererea cu adresa data de catre providerul meu de net , in 5 zile au ajuns la mine la usa , mi le-au trimis cu fedex-ul pana la bucuresti si de acolo cu fancourier si nu a trebuit saplatesc absolut nimic Link spre comentariu
nouvenit Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 Nu vreau sa pun bete in roate studentilor din Romania, vreau doar 2 bucati de PCM 2704, unul de rezerva in caz ca reusesc sa busesc ceva , ca sa scap de audio on board.Pai nu am alta adresa de mail decat cea de yahoo, care ar fi adresa pe care ai folosit-o , ca de la roEdu cu siguranta nu imi dau o mana de ajutor.Si trebuie sa ma gandesc la ce sa zic ca folosesc, pentru ca ce invat eu si modul de utilizare al integratului nu prea au legatura Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 6, 2010 Partajează Postat Februarie 6, 2010 cum am spus aia care am folosit-o e de la providerul de net , deci numai abonatii lor au tipul ala de mail. poti incerca sa iti faci un cont pe gmail Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum