Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de sunet USB cu PCM2704

Depanatoru

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 367
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

46

• adicontakt

39

• ratza

27

• Blacksmith

19

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Imi cer scuze , proiectarea pare sa fie corecta in principiu ca si conexiuni , dar nu se lasa planul ala de masa neconectat la nimic ( zona cu mult cupru ce umple spatiile goale si intra printre trasee , pentru cine nu stie ) .

Link spre comentariu

Cablajul ala din pdf-ul atasat de tine e gresit (condesatorii de la cuart nu sunt legati la masa si usb-ul e pus in oglinda), insa nu am crezut ca a apucat cineva sa-l downloadeze (asa e cand ai fisiere in pc cu nume asemanatoare, le mai incurci). Ziua urmatoare deja il inlocuisem cu celalalt pdf, care e corect. In ceea ce priveste planul de masa, eu nu l-as numi plan de masa, ci am facut asa ca sa fie mai putin cupru de corodat. In mod special nu l-am conectat la masa. Foloseste cu incredere pdf-ul pe care il poti descarca din link-ul dat de mine, este testat si functioneaza fara probleme!

ps. daca tot vreti prima varianta o gasiti aici: http://www.art-fi.ro/share/PCM2704v1.pdf testata, bineinteles

Link spre comentariu

Dispune cineva de un integrat in plus, sa imi dea si mie unul, orice tip numai sa poata fi folosit pentru o placa de sunet pe usb, dau cat face si o bere in plus :dans: Vreau sa scap de audio onboard.Multumesc!Scuze de of topic.

Link spre comentariu

Cere free sample de la TI, eu am luat de nu mult in felul asta, pe persoana, numai ca am stat un pic ca nu era pe stoc.Dupa care s-a dovedit ca problema mare e sa gasesc pe cineva sa-mi faca cablajul :) - dupa care sa vad daca reusesc sa-l lipesc fara statie de aer cald.

Link spre comentariu

iti trimite confirmarea pe email daca ai completata totul cum trebuie , dupa care cand ajunge pachetul in europa te suna un reprezentant ( pe mine m-au sunat din germania , vorbea romana tipul , de fapt cred ca era roman, si te intreaba in ce scop folosesti integratele , nimic mai mult) , ai girja cate comanzi , nu te pune sa comanzi ca nebunul din toate cate ceva pt ca in curand vor disparea free sample catre romania . inca ceva incearca sa folosesti o adresa de mail care nu apartine de yahoo, pe mine m-au refuzat prima oara dupa care ma refacut cererea cu adresa data de catre providerul meu de net , in 5 zile au ajuns la mine la usa , mi le-au trimis cu fedex-ul pana la bucuresti si de acolo cu fancourier si nu a trebuit saplatesc absolut nimic

Link spre comentariu

Nu vreau sa pun bete in roate studentilor din Romania, vreau doar 2 bucati de PCM 2704, unul de rezerva in caz ca reusesc sa busesc ceva :jytuiyu , ca sa scap de audio on board.Pai nu am alta adresa de mail decat cea de yahoo, care ar fi adresa pe care ai folosit-o , ca de la roEdu cu siguranta nu imi dau o mana de ajutor.Si trebuie sa ma gandesc la ce sa zic ca folosesc, pentru ca ce invat eu si modul de utilizare al integratului nu prea au legatura

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări