mosfet Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Am reusit sa lipesc ic-ul, aparent fara scurturi (traiasca tresa absorbanta), am montat cam toate piesele, imi lipsesc conzii smd de 100n si rezistenta smd de 10k si voi pune piese normale, nu ma mai duc pana pe Maica Domnului pt cateva smd-uri.Sa aleg conzi cu poliester sau ceramici (sunt mai mici ca volum)? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Poliester în calea de sunet, ceramici în rest. Link spre comentariu
iulisan Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Greu dom'le , greu.Iaca ?i proiectul meu. Placa din stânga este gre?it? ca ?i desen , placa din dreapta este ok.Placa din stânga este facut? prin metoda pnp cu folie dedicat? , cea din dreapta facut? cu cablaj fotorezist.Urmeaz? s?-mi bag integratul pe plac? .... dac? o s? am dexteritate... One more beer bartender Link spre comentariu
thefirstdj Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Variant? de pcb f?r? smd-uri (excep?ie pcm-ul, bineîn?eles): [PCM 2704, bus powered] Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 thefirstdj, daca vrem sa realizam si noi aceasta varianta de cablaj ce trebuie sa facem ca sa ne dai fisierul? Link spre comentariu
thefirstdj Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Trebuie s? da?i click pe imaginea de mai jos: Later edit: schema e cea din datasheet, s? nu mi-o cere?i pentru c? nu am desenat-o separat. Spor la lucru ?i v? a?tept cu montajele realizate! Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Daca cineva din Bucuresti vrea sa realizeze acest montaj ii donez un PCM. Link spre comentariu
thefirstdj Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Juc?ria finalizat?: Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 absolut superb Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 de acord, arata impecabil Link spre comentariu
cosmin_h Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 jos palaria!Speram ca si cutia va fi pe masuraBafta si un an nou fericit tuturor Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Cîrcota? cum sînt din fire: thefirstdj, nu puteai s? mu?i mufa de USB s? nu fie lîng? ie?iri? Link spre comentariu
thefirstdj Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Mul?umesc pentru aprecieri! ratza, in mod voit am plasat mufele a?a, pentru ca nu sunt adeptul aparatelor cu mufe pe partea frontal?, nu imi place s? v?d cabluri decât în spate. În alt? ordine de idei, v? prezint o nou? variant? de cablaj, pe care o pute?i lua de aici: http://www.art-fi.ro/share/PCM2704.pdf Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Nu ziceam s? pui una din mufe în partea cealalt?, ci doar s? pui ie?irea mai departe de USB. La c??ti nu se simte, dar dac? o folose?ti pe amplif s-ar putea s? auzi datele din USB. Link spre comentariu
thefirstdj Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Mai degraba s-ar simti pe casti, dar acum depinde de calitatea lor si de cea a sistemului audio. Distanta dintre mufe e mai mare decat distanta dintre pinii integratului, mai degraba s-ar influenta acolo, nu la mufe. Ceea ce e mai important e ca nu se influenteaza cu nimic, lucru testat. (pe amp. Yamaha AX-397 si boxe Yamaha NS-555)Impresionanta e calitatea sonora pentru un circuit asa de mic, nu ma asteptam. Drept urmare placa mea audio a ajuns la vanzari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum