Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de sunet USB cu PCM2704

Depanatoru

Postări Recomandate

Am reusit sa lipesc ic-ul, aparent fara scurturi (traiasca tresa absorbanta), am montat cam toate piesele, imi lipsesc conzii smd de 100n si rezistenta smd de 10k si voi pune piese normale, nu ma mai duc pana pe Maica Domnului pt cateva smd-uri.Sa aleg conzi cu poliester sau ceramici (sunt mai mici ca volum)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 367
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

46

• adicontakt

39

• ratza

27

• Blacksmith

19

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 săptămâni mai târziu...

Greu dom'le , greu.Iaca ?i proiectul meu. Placa din stânga este gre?it? ca ?i desen , placa din dreapta este ok.Placa din stânga este facut? prin metoda pnp cu folie dedicat? , cea din dreapta facut? cu cablaj fotorezist.Urmeaz? s?-mi bag integratul pe plac? .... dac? o s? am dexteritate... :sparge: One more beer bartender :101

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Trebuie s? da?i click pe imaginea de mai jos:

Posted Image

Later edit: schema e cea din datasheet, s? nu mi-o cere?i pentru c? nu am desenat-o separat.

Spor la lucru ?i v? a?tept cu montajele realizate!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu ziceam s? pui una din mufe în partea cealalt?, ci doar s? pui ie?irea mai departe de USB. La c??ti nu se simte, dar dac? o folose?ti pe amplif s-ar putea s? auzi datele din USB.

Link spre comentariu

Mai degraba s-ar simti pe casti, dar acum depinde de calitatea lor si de cea a sistemului audio. Distanta dintre mufe e mai mare decat distanta dintre pinii integratului, mai degraba s-ar influenta acolo, nu la mufe. Ceea ce e mai important e ca nu se influenteaza cu nimic, lucru testat. (pe amp. Yamaha AX-397 si boxe Yamaha NS-555)Impresionanta e calitatea sonora pentru un circuit asa de mic, nu ma asteptam. Drept urmare placa mea audio a ajuns la vanzari. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări