Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de sunet USB cu PCM2704

Depanatoru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 367
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

46

• adicontakt

39

• ratza

27

• Blacksmith

19

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am citit acest topic ?i mi se pare foarte interesant. Felicit?ri celor care au realizat montajul; îmi plac toate variantele implementate, mai ales cea a lui ratza - foarte mic ?i elegant cablajul! :aplauze

Nu prea în?eleg eu care-i treaba cu DAC-urile, n-am lucrat pân? acum cu semnal digital, dar am prins câte ceva din ce a?i prezentat aici - de aceea am zis s? încerc ?i eu, poate cu ajutorul vostru iese ceva.

Primul pas e f?cut... în sesul c? am ob?inut ?i eu dou? IC-uri de la T.I. :da - am urmat pa?ii de pe site ?i am primit mailul cu r?spunsul pozitiv; b?nuiesc c? ajung într-o s?pt?mân?, nu?

Abia a?tept s? v?d ce iese :freaza:

Link spre comentariu

Tot pe 16 biti este si DAC-ul si ADC -ul din PCM2902 , stiam de mult schema asta din Elektor , am proiectat o placa de sunet cu PCM2900 - varianta fara S/PDIF , urmeaza realizarea practica .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Daca te refereai la costul transportului este gratis. Daca nu , cum a spus si "Depanatorul", ajunge cam dupa o saptamana, pe mine m-au sunat in momentul cand a ajuns coletul la vama iar in urmatoarea zi a fost la usa la mine cu el ( Pe la 9 dimineatza :) )

Link spre comentariu

As dori sa realizez si eu aceasta jucarie, este cineva dispus sa imi dea si mie un integrat in schimbul unui cablaj sau contracost??

Multumesc

Ai incercat sa obti un free sample de la T.I?
Link spre comentariu

Intri la ei pe site, la search introduci produsul de care esti interesat si o sa apara o pagina cu datele despre produs, etc., printre care si o rubrica de samples - te inregistrezi pe site, urmezi pasii indicati pt. a obtine o mostra gratuita (eu am cerut 2 buc.) si cel mai probabil o sa primesti ceea ce-ti doresti. Si eu am avut retineri, dar totul a mers perfect si in cateva zile am primit integratele fara nici un cost (nu stiu cu ce misiune NASA or fi venit, da' erau foarte bine ambalate cu fulgi, burete, folie cu bule si n pungi ESD... intr-o cutie cam cat una pentru pantofi :rade: )

Daca chiar nu reusesti si iti doresti asa mult sa faci montajul, itzi dau eu IC-ul de il am in plus (moca, bineinteles) ca e pacat sa se prafuiasca in sertar - spre rusinea mea nici acum nu am pus in functiune placa, desi am primit PCB-ul foarte frumos lucrat, cu integratul si SMD montate, de la userul Depanatoru'. (thx again :ewryt45w)

Link spre comentariu

au ajuns iintr-un sfarsit si dupa vreo 5-6 telefoane.......si am modificat cablajul facut de un coleg de pe forum in asa fel incat sa nu fie nevoie de smd.....e destul ca tre sa lipesc acest integrat cu un letcon pensol de 48W .....am cel mai subtire varf si anume cel de 0.8.....a reusit cineva sa lipeasca cu letcon? sau se lipeste doar cu statie de aer cald?....ceva sfaturi care sa ma duca spre reusita?stie cineva codul pt. conectorul optic s/pdif la tme? ca eu nu reusesc sa-l gasescnu bag mana in foc ca-i corecta...daca cineva gaseste greseli e invitat sa spuna care-s alea :nebunrau:

Link spre comentariu

Cea mai simpla metoda de a lipi un integrat smd, fie el si cu 100 de pini, este sa acoperi toti pini cu mult fludor, in felul acesta se lipesc de cablaj, dar se lipesc si intre ei. Dupa aceasta etapa cu ajutorul unei trese extragi fludorul in exces.Nu conteaza ca ai pistol de lipit, letcon de 50W, doar putina indemanare.Grija la cat de mult incalzesti circuitul integrat.Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări