Blacksmith Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Cu 2704 sau 2707 ? (ca vad ca se vorbeste de mai multe pe aici) Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Eu propun pentru pcm 2704, despre acesta se vorbeste aici, pentru pcm 2707 este alt topic Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Cu 2704 sau 2707 ? (ca vad ca se vorbeste de mai multe pe aici)Era o placa externa USB cu PCM2704 .O alta facilitate este iesirea Spdif care e foarte buna ca sa conectezi PC-ul la DAC-uri mai scumpe .Nu am ascultat PCM2707 . Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Pentru DAC extern e mult mai usor de folosit PCM2707 , nu mai e nevoie de inca un circuit decodor SPDIF - I2S , merge direct . Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 pai eu am spdif direct la 2704 Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iunie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2009 Exact, aia ai. Ca sa il conectezi la un circuit DAC , TDA1541 sau ce vrei tu , mai ai nevoie de un decodor . PCM2707 se poate conecta direct . Link spre comentariu
danzup Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Pentru DAC extern e mult mai usor de folosit PCM2707 , nu mai e nevoie de inca un circuit decodor SPDIF - I2S , merge direct .Da ! E mai bun daca faci tu dacul ca sa nu mai treci din Spdif in I2S cu inca un circuit CS.Sper sa pun mana pe un pcm2707 sa vad ce si cum cu circuitul asta . Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Haide?i b?ie?i, da?i drumul la grup buy, sigur se strânge lumea. Eventual, cine are dot?ri ?i timp poate s? fac? ?i o variant? cu tot ce-i SMD gata montat - s? se vând? sub form? de kit.Pentru a primi free samples-uri din astea, tre' neap?rat s? le comanzi pe firm?/persoan? fizic?, sau care-i modul de selec?ie?Numa' bine ?i spor la trab?! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 mai intai asteptam sa vedem ce iese cu controlerul by Danzup si compania.free samples-uri nu se pot comanda in cantitrati mari deoarece sunt free si nimeni ni iti da ceva free dupa bunul placse pot comanda si pe pers.fizica si pe pers juridica.cablaje se pot comanda la userul @Depanatoru' - daca nu reusesc sa imi fac timp vara asta, la domnia sa voi apela si eu (cel mai bun raport calitate/pret) Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 Eu nu ma supar deloc daca va organizati voi si comandati cablaje de fabrica . Va ajut cu proiectul , dar nu-mi cereti sa ma ocup eu . Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 Ce fabric? , am putea s? le lu?m de la oricare user de aici - evident, cine este dispus s? fac? treab? bun? ?i are timp. Ce s? tot b?g?m banu' la fabric?, doar n-avem nevoie plac? cu n straturi, treceri metalizate & blabla... Mai bine face unu' d-al nostru un ban pe munc? cinstit?, nu? Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 A luat na?tere ?i a mea. Am preferat alimentarea din USB pentru c? am un triplu plin ?i nu-mi place s? am un miliard de fire. Cablajul l-am reproiectat în întregime. Nu se aude nici pic de fîs sau brum. De?i se aude mai încet decît Audigy, se aude mai bine. Ca minus, m? cam enerveaz? pocniturile de la deconectare. Ie?ire prin condensator, ce s?-i faci... Am avut un punct unde nu s-a lipit bine tonerul ?i am corectat cu marker care se dizolv? în ap? :crazy: Urmarea se vede în a doua poz?. Poze: Înainte de corodare Dup? corodare M?rime În teste Componente THD Condensatorii de ie?ire sînt Panasonic, folosi?i la filtrajul sursei de tensiune din ECU-urile de airbag de la Volvo. Dac? sînt buni pentru a filtra 5V la125kHz cu riplu sub 50uV, merg ?i în audio. Cuar?ul e luat de pe un ESP de Daimler. Singurele piese noi sînt mufele, cablul ecranat ?i PCM-ul, restul sînt recuperate din diferite ECU-uri care ar fi ajuns la incinerare. Firele care se v?d în poze au fost folosite doar pentru test, erau la îndemîn?. Butoanele sînt din fostul DVD player distrus de de?tep?ii de la Electrica, dar se pare c? sînt inutile în openSUSE. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Felicitari , a iesit foarte bine , la versiunea cu alimentare exterioara nu pocneste , sau foarte putin - nimenea nu s-a mai plans de asta .Probabil motivul e ca alimentandu-se direct din port cand opresti calculatorul sau scoti mufa tensiunea de alimentare dispare imediat , pe cand cand la noi condensatorii de filtraj se descarca lent . In plus la mine poate ramane mereu alimentata placa , cand scot si bag mufa USB evident nu pocneste . Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Pocne?te doar cînd scot mufa din USB ?i din cauz? c? am condensatorii de ie?ire foarte mari; sînt de 100uF/50V. Cel de filtraj e de 47uF/16V. E evident care se descarc? primul. Am pus condensatori a?a de mari pe ie?ire pentru c? din mai bag c??tile seara. N-am încercat cu condensatori mai mici, dar sînt convins c? nu se va mai auzi la fel de tare pocnetul. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 7, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2009 Da , oricum cu alimentare exterioara ( traf ) e un filtraj de 1000uF cel putin , apoi un stabilizator de 9V , iara un 100uF , apoi stabilizatorul de 3,3V iara cu filtraj de 100uF . Se descarca mult , mult mai incet , la tine cand scoti mufa practic dispare instantaneu tensiunea de alimentare . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum