Depanatoru Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Va prezint noua mea placa de sunet pe USB , ce foloseste circuitul integrat PCM2704 de la Texas Instruments . Schema e cea din datasheet , am ales modul de alimentare "self-powered" datorita performantelor mai bune .Instalarea se face foarte usor , Windows XP recunoaste placa si o instaleaza automat . Cat timp placa de sunet USB e conectata la calculator , placa de sunet interna e deconectata automat .Calitatea sunetului e foarte buna , clar mai buna decat o placa de sunet de slaba calitate ( din cele bune nu am ca sa compar ) si diferitele zgomote provenite din alimentarea PC-ului sunt eliminate. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 de unde ai integratul?? Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Eu nu gasesc integratul pe pagina la ti.com :cry: Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Din "free samples" , multumiri celor de la Texas Instruments http://focus.ti.com/docs/prod/folders/p ... m2704.html Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 cum faceti fratilor s aobitineti aceste sampleuri ca eu nu stiu Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 nu reusesc sa ma inscriu, zii frate cum ai facut Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Super ! Cred ca o fac si eu. :31Si cum se aude in comparatie cu placile noastre de sunet obisnuite ? Ai testat THD, SNR, ceva .... ? Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 De auzit se aude foarte bine , zic ca mai bine decat placile on-board , mai ales una mai proasta , posibil mai bine decat unele placi PCI mai cu fite , cine stie . Un mare plus e faptul sunt eliminate diferitele zgomote pe care o placa obisnuita le ia din interiorul PC-ului . Eu aveam problema asta destul de deranjanta . Masuratori foarte exacte nu am cum sa fac , cel putin deocamdata .Va urma si o versiune care sa foloseasca un DAC extern , posibil un TDA1541 sau TDA1543 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 http://www.ymec.com/products/dssf3e/ Uite un soft foarte bun pentru teste audio. Dar nustiu daca merge si pe d-astea pe USB. Vezi si tu ... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 fratilor cum ati facut de v-au trimis free sampleurile Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 N-am facut nimic deosebit frate , le-am cerut si mi-au dat , cere si tu poate corespunzi criteriilor lor si-ti vor trimite . Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 pai can dau sa ma inscriu pe pagina lor se inchide browserul Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 adicontakt, foloseste FireFox. Am vrut sa fac si eu o placa de sunet cu DSD1792 care e cel mai tare DAC care l-am gasit, are 0,0004% THD si 129 dB SNR Am totul, si DAC-ul (sample) si operationalele recomandate ... dar nu stiu sa fac partea de conectare pe USB. :cry: Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 culmea nu merge cu firefox da cu IE merge. acuma completez, faza e ca nu am firma si trec adresa de acasa. poate merge Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 http://www.ymec.com/products/dssf3e/Uite un soft foarte bun pentru teste audio. Dar nustiu daca merge si pe d-astea pe USB. Vezi si tu ...Nu mi se pare posibil , PCM2704 are numai iesiri audio , placa on-board , sau ce placa de sunet ar fi , se dezactiveaza cand e conectata placa pe USB , asa ca nu nu-i pot folosi intrarea . Eventual cu 2 PC-uri s-ar putea incerca , dar nu am posibilitate deocamdata . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum