Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator hibrid stereo lampi+TDA7294

Vizitator

Postări Recomandate

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Cu speranza ca nu deranjez prin faptul ca insist prea mult cu realizarile mele va

prezint ultima gaselniza:aveam aceste radiatoare recuperate nici eu nu stiu de

unde,+2 module conex cuTDA7294 m-am gindit sa creez acest hibrid care folo-

seste 2 lampi triode 6H2P + redresoare 6X5GT zis si facut ieri si azi....am modif.

un trafo tot de la recuperari avea 18v/4A si am adaugat 2 tensiuni de 6v 1 pt

fil.redresoare alta pt. 6H2P + 2x200V pt inalta....... un volum gen.Luni marti voi

finisa asa zisa carcasa veti vedea..........!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu

4

• Electron

1

salut,as dori sa aflu cat te-a costat? pare interesant , ca sunet cum e ? ce diferenta e data da faptul ca e hibrid, adica nu e tot lampi ? si inca o chestie cum ar suna un amplif pe lampi pus la pc pe o placa de sunet rezonabila.crezi ca s-ar merita. thanks.

Link spre comentariu

salut,as dori sa aflu cat te-a costat? pare interesant , ca sunet cum e ? ce diferenta e data da faptul ca e hibrid, adica nu e tot lampi ? si inca o chestie cum ar suna un amplif pe lampi pus la pc pe o placa de sunet rezonabila.crezi ca s-ar merita. thanks.

Din fericire nu ma costat mai nimic.....pt ca l-am facut din recuperari ce aveam pe ici pe coloin privinza sunetului ,dinamica si culoarea sunetului dat de lampi combinat cu puterea lui TDA7294rezultatul e etuziasmant in sensul ca obtin o putere considerabila cca 40 w curati cu caldura si claritatea sunetului dat de tuburi+ impendanza mare in input asa pot cupla orice sursa de semnal fara sa pierd nimic....dimensiuni,consum reduse deci f economic,chiar cumparate comp. nu costa mult cu ex.trafo ce trebuie realiz apropo.........(cum fac si trafo....de orce tip pt mine nu a fost o prob.)
Link spre comentariu

zimi se merita sa folosesti un amplif de gen in combinatie cu un calculator.o placa de sunet rezonabila?ce rezultat crezi ca ar iesi ,ai incercat.astept raspuns..........ma macina intrebarea asta de ceva timp, si tare as dori va vad practic.

Link spre comentariu

zimi se merita sa folosesti un amplif de gen in combinatie cu un calculator.o placa de sunet rezonabila?ce rezultat crezi ca ar iesi ,ai incercat.astept raspuns..........ma macina intrebarea asta de ceva timp, si tare as dori va vad practic.

Cred ca poate chiar mine am sa-l probez la computer sa vad cum se comporta ,idea e sa ai boxe eficientecit mai eficiente cu min.2 cai crosower altfel se pierde atit dinamica dar si putere pe o boxa neperformantaaici(italia)am cunoscut en tip ce a dat 22000! euro pe 2 boxe!!!!!! intradevar e altceva .........dar sa nu exageram........
Link spre comentariu

Mie personal mi se pare putin cam deplasata combinatia de lampi cu integrate, si mai ales TDA. Fara suparare! Eu sunt de parere ca orice semiconductor adaugat in calea de semnal dupa lampa anuleaza toate avantajele acesteia.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

l-ati probat in cele din urma pe calculator.?

adevar iti spun,l-am vindut, asa ca nu am mai apucat sa-l probez ......in curind voi termina altul un pic mai sofisticat si promit sa-l probez la comp.fotografii cit de curind cu urmatorul.................
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări